Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam hiç fark edilmşyor normal kullanımda, sesi de yetiyor her türlü, kamerası da Zoom performansı hariç yeterli oluyor genellikle.

Teşekkür ederim Spigen adaptör ve kılıfı da ayarlarsam alacağım telefonu.

@Silinen üye, önerdiği iyi. Evet GaN 3 daha iyi teknoloji ama genel olarak küçük olduklarından illa ısınıyorlar.

Tamam, teşekkürler. Bakarım hangisi mantıklı gelirse onu alırım.

Onu önerme nedeniniz nedir gen lll olan modeller var normal gen model yerine her şeyi mesela https://app.hb.biz/9oxIouMLKDPO bu siyah renk gibi.

Linki açamıyorum ama bahsettiğin muhtemelen çift portlu ve 45W olan model...

Onda ciddi ısınma sorunları var ve PCB birbirine sıkış tıkış tasarlandığından ekstra fazla ısınıyor.

GaN 3 falan pazarlama taktiği, benim önerdiğim daha düzgün bir iç yapıya sahip.

Linki açamıyorum ama bahsettiğin muhtemelen çift portlu ve 45W olan model...

Onda ciddi ısınma sorunları var ve PCB birbirine sıkış tıkış tasarlandığından ekstra fazla ısınıyor.

GaN 3 falan pazarlama taktiği, benim önerdiğim daha düzgün bir iç yapıya sahip.
Evet dediğiniz gibi GaN 3 küçük ve cift portlu olan idi. Daha serin olduğunu daha hızlı olduğunu söylemişlerdi, o yüzden onu düşündüm. Sizin dediğinizle onun hizi arasında çok fark yoktur değil mi? Veya o fiyata şunu al daha mantıklı dediğiniz var mı?

Evet dediğiniz gibi gan 3 küçük ve cift portlu olan idi daha serin olduğunu daha hızlı olduğunu söylemişlerdi o yüzden onu düşündüm sizin dediğiniz in ile onun hizi arasında çok fark yoktur demi veya o fiyata şunu al daha mantıklı dediğiniz varmI
Üzerlerinde yazan şarj hızından fazlasını alamazsınız hocam bir telefondan veya adaptörden.