Öncelikle selam. Wi-Fi ve BT kart modelinizi belirtmemişsiniz, lütfen belirtin. Bu iki kart uyumsuz olduktan sonra fikriniz değişebilir. Ayrıca @9573 yardımcı olmak istemişsin fakat tam bilgiye sahip olmadığın için bir o kadar da engel olmuşsun diyebilirim. Yine de iyi niyetinden ötürü teşekkürler. @35gvm78 Donanımınız genel olarak macOS uyumlu olup, nihai performans için Ventura tavsiye ederim. İmaj konusunda bulunan EFI paketinde, işlemciniz ile uyumlu olan configi test ederek kurulumu deneyebilirsiniz. Bahsi geçen BIOS ayarları ise komplike veya eski sistemler, nihayetinde masaüstü için daha elzem. Laptop kurulumlarında en elzemi ise Secure Boot.

Son düzenleme:
Öncelikle selam. Wi-Fi ve BT kart modelinizi belirtmemişsiniz, lütfen belirtin. Bu iki kart uyumsuz olduktan sonra fikriniz değişebilir. Ayrıca @9573 yardımcı olmak istemişsin fakat tam bilgiye sahip olmadığın için bir o kadar da engel olmuşsun diyebilirim. Yine de iyi niyetinden ötürü teşekkürler. @35gvm78 donanımınız genel olarak macOS uyumlu olup, nihai performans için Ventura tavsiye ederim. İmaj konusunda bulunan EFI paketinde, işlemciniz ile uyumlu olan Config'i test ederek kurulumu deneyebilirsiniz. Bahsi geçen BIOS ayarları ise komplike veya eski sistemler, nihayetinde masaüstü için daha elzem. Laptop kurulumlarında en elzemi ise Secure Boot.

Kurulum yaptım hocam. Benim salaklığımdan ötürü Bluetooth driverı kuramadım. Onun dışında çalışıyor. Bir de yanlışım yoksa ilk sayfalarda belirttim Wi-Fi ve Bluetooth kartını. Technopat'ta kurulum yapılmış daha önce oradaki EFI dosyasını kullandım. Şu an çalışıyor hocam ama ben bir yerde hata yapıp diski sildim o yüzden tekrar kurulum yapacağım. Yaptığım zaman başarılı kurulum olarak paylaşacağım.