Daha önce yükledim. Fakat daha maça giremeden oyun bilgisayarı çökertir diye geri sildim.Bence o işlemci hiçbir şekilde açmaz. Ama denerseniz sonuçlarını çok merak ediyoruz hocam.
Detaylar
Kim cevapladı?Açamazsınız. GPU'nun DirectX 11 donanım düzeyi yok, özellik seviyesi 10_0.
www.techpowerup.com
NVIDIA GeForce 8400M GS Specs
NVIDIA G86S, 400 MHz, 16 Cores, 8 TMUs, 4 ROPs, 256 MB DDR2, 400 MHz, 64 bit
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence o işlemci hiçbir şekilde açmaz. Ama denerseniz sonuçlarını çok merak ediyoruz hocam.
Yapay zeka 30-45 FPS arası diyordu.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Hocam T serisi işlemciler aşırı kötüydü. Onlardan biraz çekmiştim eskiden.Daha önce yükledim. Fakat daha maça giremeden oyun bilgisayarı çökertir diye geri sildim.
- Makaleler
- 14
Kur CS: Source keyfine bak ya. Şu an onda oynayacağın en benzer ve güzel oyun CS: Source.
Hocam T serisi işlemciler aşırı kôtüydü. Onlardan biraz çekmiştim eskiden.
Bu imkansız! T serisi işlemciler zamanındaki tüm rakip işlemcileri geride bırakıyordu. Ve zamanın en iyisiydi.
Siz büyük ihtimal fabrika hatalı bir işlemci kullanmışsınızdır.
Paralı :/Kur CS:Source keyfine bak ya. Şu an onda oynayacağın en benzer ve güzel oyun CS:Source.
Hocam T serisi işlemciler aşırı kôtüydü. Onlardan biraz çekmiştim eskiden.
CraftRise'de lobi de 30-40, The Bridge'de 150 FPS alıyorum.
CraftRise dediğin şey, tost makinesinde bile çalışıyor.Bu imkansız! T serisi işlemciler zamanındaki tüm rakip işlemcileri geride bırakıyordu. Ve zamanın en iyisiydi.
Paralı:/
CraftRise'de lobi de 30-40 the bridge de 150 FPS alıyorum?
- Makaleler
- 14
O zaman bendekini de fabrika hatalı işaretleyebilirizBu imkansız! T serisi işlemciler zamanındaki tüm rakip işlemcileri geride bırakıyordu. Ve zamanın en iyisiydi.
Ona da çözüm var da işte.. Neyse.
O işlemci ile neden GTA 5 açmaya çalışıyorsunuz ki! Bu sizin hatanız bence. GTA 4 açsanız hadi neyse...O zaman bendekini de fabrika hatalı işaretleyebilriizZira kendisinden aldığım en büyük verim GTA: San Andreas ve HL açması. GTA 5 denedim 35-40 dakika sonra oyunu açmayı başardı ama Michael T-POS'e şeklinde havada asılı duruyordu ve map yoktu. (Şaka değil.)
Ona da çözüm var da işte. Neyse.
Tam sistemi verir misiniz?O zaman bendekini de fabrika hatalı işaretleyebilriizZira kendisinden aldığım en büyük verim GTA:San Andreas ve HL açması. GTA 5 denedim 35-40 dakika sonra oyunu açmayı başardı ama Michael T-Pose şeklinde havada asılı duruyordu ve map yoktu. (Şaka değil.)
Ona da çözüm var da işte.. Neyse.
- Makaleler
- 14
Açmayacağını zaten biliyorum. Ama bazen canın çok sıkılır ve garip şeyler denersinO işlemci ile neden GTA 5 açmaya çalışıyorsunuz ki! Bu sizin hatanız bence. GTA 4 açsanız hadi neyse...
Cihaz yanımda değil yarın yazarım