Açamazsınız. GPU'nun DirectX 11 donanım düzeyi yok, özellik seviyesi 10_0.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam T serisi işlemciler aşırı kôtüydü. Onlardan biraz çekmiştim eskiden.

Bu imkansız! T serisi işlemciler zamanındaki tüm rakip işlemcileri geride bırakıyordu. Ve zamanın en iyisiydi.
Siz büyük ihtimal fabrika hatalı bir işlemci kullanmışsınızdır.

Kur CS:Source keyfine bak ya. Şu an onda oynayacağın en benzer ve güzel oyun CS:Source.
Paralı :/

Hocam T serisi işlemciler aşırı kôtüydü. Onlardan biraz çekmiştim eskiden.

CraftRise'de lobi de 30-40, The Bridge'de 150 FPS alıyorum.

Bu imkansız! T serisi işlemciler zamanındaki tüm rakip işlemcileri geride bırakıyordu. Ve zamanın en iyisiydi.

Paralı:/

CraftRise'de lobi de 30-40 the bridge de 150 FPS alıyorum?
CraftRise dediğin şey, tost makinesinde bile çalışıyor.

O zaman bendekini de fabrika hatalı işaretleyebiliriz :) Zira kendisinden aldığım en büyük verim GTA: San Andreas ve HL açması. GTA 5 denedim 35-40 dakika sonra oyunu açmayı başardı ama Michael T-Pose şeklinde havada asılı duruyordu ve map yoktu. (Şaka değil.)

Ona da çözüm var da işte.. Neyse.

O zaman bendekini de fabrika hatalı işaretleyebilriiz :) Zira kendisinden aldığım en büyük verim GTA: San Andreas ve HL açması. GTA 5 denedim 35-40 dakika sonra oyunu açmayı başardı ama Michael T-POS'e şeklinde havada asılı duruyordu ve map yoktu. (Şaka değil.)

Ona da çözüm var da işte. Neyse.
O işlemci ile neden GTA 5 açmaya çalışıyorsunuz ki! Bu sizin hatanız bence. GTA 4 açsanız hadi neyse...

O zaman bendekini de fabrika hatalı işaretleyebilriiz :) Zira kendisinden aldığım en büyük verim GTA:San Andreas ve HL açması. GTA 5 denedim 35-40 dakika sonra oyunu açmayı başardı ama Michael T-Pose şeklinde havada asılı duruyordu ve map yoktu. (Şaka değil.)

Ona da çözüm var da işte.. Neyse.
Tam sistemi verir misiniz?