Konunun gizlenmesini istemiştim. Ancak şimdi tekrar aktif. Dünden beri ulaşabildiğim Victus cihazları deniyorum.
Arızanın var olduğu söylenen S0 ve R0 modelleri. Ancak benim yanımdaki S0 ve R0 modellerinde bu arıza yok. Ya da henüz diyelim

İlginçtir ki şu anda S1 modelinde bu arızayı yaşıyorum.
Eki Görüntüle 142932
Arızanın her zaman ortaya çıkmadığı net. Ancak bu modeli kullanan çok fazla mağdur insanlar var.
Çok saçma bir durum var. Kabloyu ben de çıkardığımda cihazın fanı resmen bağırmaya başladı.
Ancak kablo takılı değil iken de 2 kere rastgele uyku moduna girdiğini gördüm. Ben sensörün kendisinden değil entegresinden şüpheleniyorum.
Ben de tamamen siyah ekrana düşüyorum hocam. Bazen siyah ekranda klavye de yanıt vermemeye başlıyor. Sonra ekran geldiğinde cihaz kilit ekranında açılıyor.
Arkadaşlar. Ben S1'de yaşadım

Benim 2 cihazım var. S0 ve S1 Victus. Ben de tam tersi, S0 sorunsuz S1 sorunlu.
Korkutmak istemem ama belki de S1 cihazlar da da bu sorun vardır ve meydana gelmesi için belki zaman geçmesi gerekiyordur..
Planlarımızda sorun olmaz ise
@Recep Baltaş ile beraber arızasız S0 ile arızalı S1 modellerini söküp inceleyeceğiz... Bu konu hakkındaki ilgisi için kendisine çok teşekkür ediyorum.
@vada verdiğiniz bilgiler için size de teşekkür ederim. Cihazları sökünce bir bakalım sensöre.