HP Victus hall sensör sorunu sadece S0 ve R0 serisi ile sınırlı değil!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S1 ve R1 cihazlarımda bu problemi yaşıyorum. Cihazlarım servise gidip geldi fakat kapağı kapatınca cihazlarım uyku moduna girmiyor. Anakart değişecek dediler, değişmeden göndermişler. Hall sensör fişini çekmişler bundan dolayı sıcaklıklarım 20 dereceye kadar arttı.

Cihaz durduğu yerde 75 80 derecelere çıkıyor. Yüke bindiğinde aşırı FPS drop yaşıyorum. Bıktım, param çöpe gitti. HP kullanıcılarının Hall Sensör ile ilgili HP'ye yollamak için anket yaptıklarını gördüm.

https://forms.gle/mDjErBEoey5axQTB7 bu anketi sorunu yaşayanlar ve HP marka ürün kullananlar lütfen doldursun. HP marka ürünü olmayanlar ise "Yeni bir laptop alacak olsanız yine HP markasını tercih eder misiniz?" kısmını doldursun lütfen.

Ciddi anlamda mağdur edildik. Gerekirse mahkeme mahkeme gezeceğim, hakkımı hukuki açıdan savunacağım.. Recep Baltaş'a bizim sesimizi duyurduğu için teşekkürler.

HP Omen serisinde de varmış zaten. Dün Instagram'da bir kardeşimiz yazdı. Intel işlemcili cihaz ile bu sorunu yaşadığını söyledi. HP tarafından ses seda yok. Bize ulaşmadılar.

HP Omen serisinde de varmış zaten. Dün Instagram'da bir kardeşimiz yazdı. Intel işlemcili cihaz ile bu sorunu yaşadığını söyledi. HP tarafından ses seda yok. Bize ulaşmadılar.

Omen kullanan birkaç kişide olduğunu da gördüm. Her Victus cihazda en geç 1.5 yıl içinde belki bu problem yaşanacak, bazı cihazlarda belki hiç yaşanmayacak. Bu bir şans meselesi. Lütfen susmasınlar. Para kolay kazanılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
S1 ve R1 cihazlarımda bu problemi yaşıyorum. Cihazlarım servise gidip geldi fakat kapağı kapatınca cihazlarım uyku moduna girmiyor. Anakart değişecek dediler, değişmeden göndermişler. Hall sensör fişini çekmişler bundan dolayı sıcaklıklarım 20 dereceye kadar arttı.

Cihaz durduğu yerde 75 80 derecelere çıkıyor. Yüke bindiğinde aşırı FPS drop yaşıyorum. Bıktım, param çöpe gitti. HP kullanıcılarının Hall Sensör ile ilgili HP'ye yollamak için anket yaptıklarını gördüm.

https://forms.gle/mDjErBEoey5axQTB7 bu anketi sorunu yaşayanlar ve HP marka ürün kullananlar lütfen doldursun. HP marka ürünü olmayanlar ise "Yeni bir laptop alacak olsanız yine HP markasını tercih eder misiniz?" kısmını doldursun lütfen.

Ciddi anlamda mağdur edildik. Gerekirse mahkeme mahkeme gezeceğim, hakkımı hukuki açıdan savunacağım.. Recep Baltaş'a bizim sesimizi duyurduğu için teşekkürler.
Normalde HP Victus 16 alacaktım, R1 modelini ama sonradan almaktan vazgeçtim. Lenovo LOQ'un AMD işlemcili versiyonunu almayı planlıyorum.

Düzeltme: Bugün ulaştılar sorunumu çözdüler. Laptoplarımın ikisi de aktif olarak çalışıyor. Teşekkürler HP.
Omen kullanan birkaç kişide olduğunu da gördüm. Her Victus cihazda en geç 1.5 yıl içinde belki bu problem yaşanacak, bazı cihazlarda belki hiç yaşanmayacak. Bu bir şans meselesi. Lütfen susmasınlar. Para kolay kazanılmıyor.
Düzeltme: Bugün ulaştılar sorunumu çözdüler. Laptoplarımın ikisi de aktif olarak çalışıyor. Teşekkürler HP.

Intel işlemcide sorun yasayanlar R0 serisi.
Özet.
S0 AMD 7xx0HS serisi.
S1 AMD 8xx0HS serisi.
R0 Intel 1xx00h serisi.
R1 Intel 14x00hx serisi.
Intel olması R1 yapmıyor yani. Riskli olması için en azından birkaç emsalin olması gerekiyor ki yok.
Şikayetvara 1 tane bile düşmedi yok, yoksa yoktur.

Buraya aktardım. @hasanmerkit

Peki nasıl çözdüler? Bunu da paylaşabilir misiniz?
Öyle yazınca cevap vermiyor reis, ben geçen bayağı üstüne gittim. Bir anda ortaya çıkan adam şu anda ortalarda gözükmüyor. Geçen bayağı yazdım da mesajlarımı silmişler, gereksiz olduğu için ama haklılar. Şimdi şöyle: Adam böyle böyle hem S1 hem de R1 cihazımda hall sensör var diyor, çözüm bulunamıyor cart curt işte anakart değişimi yapmadılar falan, söküp göndermişler diye yazmış. Ben bir kanıt istediğimde de adam bir anda işte HP sorunumu çözdü (insanlar haftalarca yurt dışından anakart gelmesini bekliyor, adamın anakart hemen geldi, takip verdiler). HP'ye övgüler yağdırıp teşekkürler HP falan yazıyor. Ardından ben üzerine gidince de beni HP'yi karalıyormuş gibi göstermeye çalıştı, "Çözülmedi desem daha mı iyi?" diye falan manipüle etmeye çalıştı, cidden komik =). Ben de HP Victus kullanıyorum, çok seviyorum, zor şartlarda aldım ve tabii ki başına bir şey gelsin istemem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt