Felsefe yeri olan en büyük denilebilecek din, Hristiyanlık. Soru başlıkta, ne düşünüyorsunuz? Lütfen nefret söylemleri içeren cevaplar vermeyin. Burada kim doğru kim yanlış tartışması değil, fikirlerinizi istiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Hicbiri mantikli degil bana gore ama semavi dinler arasında en mantıklı gördüğüm dindir.
Katoligin kalbi sayilabilecek bir ulkede yasiyorum, bence gayet normal insanlar fakat okulumda kar tatilinin ismi Noel tatili, fakat yil sonunda olan bir tatil bu, yilbasi tatili olabilirdi ismi fakat bu şekilde de rahatsiz etmiyor ama laiklik altinda bir ulkede yasiyorum biraz saçma geliyor o kadar, baska derdim yok Hristiyanlarla alakali.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi ülkeden bahsediyorsunuz hocam? Çoğu Avrupa ülkesi genellikle önceden Hristiyan devletler olduğu için "noel" olarak geçiyor.Katoligin kalbi sayilabilecek bir ulkede yasiyorum, bence gayet normal insanlar fakat okulumda kar tatilinin ismi Noel tatili, fakat yil sonunda olan bir tatil bu, yilbasi tatili olabilirdi ismi fakat bu şekilde de rahatsiz etmiyor ama laiklik altinda bir ulkede yasiyorum biraz saçma geliyor o kadar, baska derdim yok Hristiyanlarla alakali.
Hangi ülkeden bahsediyorsunuz hocam? Çoğu Avrupa ülkesi genellikle önceden Hristiyan devletler olduğu için "noel" olarak geçiyor.
Fransa hocam, dediginiz gibi onceden Hristiyan'lik seriatiyla yonetilen ulkeler arasinda, devrim oncesi.
III. Osman
Yetkin
İsa'nın havarileri oturup şarap eşliğinde muhabbetin dibine vurarak incili yazmışlar. Hoş bir dine benziyor. Hristiyan olmak isterdim.
Hocam şeriat sadece İslam'da olan bir ibaredir. İncil kanunlarına göre olan yönetime Teokrasi denir.Fransa hocam, dediginiz gibi onceden Hristiyan'lik seriatiyla yonetilen ulkeler arasinda, devrim oncesi.
babaci
Üstün
İslam’a inanmayı bıraktığım zamanlarda bana anlatan ve benimle tartışan Hristiyan arkadaşlarım olmuştu. İslam’ın cevaplayamadığı şeyleri onlar da cevaplayamıyorlar, bir farkı yok. İncil’i de okudum, eğer vaktiniz varsa açıp okuyabilirsiniz. En azından okurken çok baymıyor, bazıları gibi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şeriat sadece İslam'da olan bir ibaredir. İncil kanunlarına göre olan yönetime teokrasi denir.
Ozur dilerim, yanlisim varmis.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-