Furkan9600
Uzman
i5-9400F ve GTX 1650 OC Edition'lu sistem bir anda kendi kendine kapandı neden?
Hatayı kontrol mü etseniz? PSU'yu gördüm, direk sorun tespiti yapmamı mı bekliyorsun anlamadım.
Hata bulmadı OCCT testindeHDMI kablosu rahmetli oldu bugün.
Yav arkadaşım anlamadın sanırım PSU'dan elektrik sesleri geliyor zaten bugün bilgisayar açılıp kapandı 3 defa benim oyum PSU'dan yana dediğim gibi.Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum, siz bana yardımcı olmuyorsunuz ki. Ben ne kontrol edin diyorum siz OCCT testinde hata olmadı diyorsunuz, HDMI kablosu rahmetli oldu ne demek, detay vermeden yazıyorsunuz. Bu şekilde yardımcı olamam size hocam, teknik destek konularında sistem bileşenlerinin tamamını, aldığınız hatayı belirtmelisiniz, muhtemel PSU sorunu olacağını da belirteyim. İyi günler.
Olay Görüntüleyicisi'nden hataya bakın, koduyla beraber yazın.
Hata bulmadı OCCT testindeHDMI kablosu rahmetli oldu bugün.
Elektirik sesi geldiğini üç kere yazmışsınız, benim okumam yazmam var herhalde değil mi? Sorun sesten kaynaklı olmadığı için cevap yazma niyeti duymadım ama burada belirteyim Coil Whine sesinin, sesten başka zararı yoktur. Rahatsız oluyorsanız donanımlara undervoltaj uygulayabilir veya güç kaynağını değiştirmelisiniz. Sorun sesten kaynaklı olsaydı zaten size belirtirdim.Yav arkadaşım anlamadın sanırım PSU'dan elektrik sesleri geliyor zaten bugün bilgisayar açılıp kapandı 3 defa benim oyum PSU'dan yana dediğim gibi.
Burda bile hiç bir şey belirtmemissiniz. Olay anında oyundamiydiniz sıcaklık değerleri nasıldı ya da bi anda mı oldu daha önceden de oluyor muydu gibi gibi şeyleri hiç paylasmamissiniz.i5-9400F ve GTX 1650 OC Edition'lu sistem bir anda kendi kendine kapandı neden?