Hata bulmadı OCCT testinde 🤦‍♂️ HDMI kablosu rahmetli oldu bugün.

Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum, siz bana yardımcı olmuyorsunuz ki. Ben ne kontrol edin diyorum siz OCCT testinde hata olmadı diyorsunuz, HDMI kablosu rahmetli oldu ne demek, detay vermeden yazıyorsunuz. Bu şekilde yardımcı olamam size hocam, teknik destek konularında sistem bileşenlerinin tamamını, aldığınız hatayı belirtmelisiniz, muhtemel PSU sorunu olacağını da belirteyim. İyi günler.

Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum, siz bana yardımcı olmuyorsunuz ki. Ben ne kontrol edin diyorum siz OCCT testinde hata olmadı diyorsunuz, HDMI kablosu rahmetli oldu ne demek, detay vermeden yazıyorsunuz. Bu şekilde yardımcı olamam size hocam, teknik destek konularında sistem bileşenlerinin tamamını, aldığınız hatayı belirtmelisiniz, muhtemel PSU sorunu olacağını da belirteyim. İyi günler.
Yav arkadaşım anlamadın sanırım PSU'dan elektrik sesleri geliyor zaten bugün bilgisayar açılıp kapandı 3 defa benim oyum PSU'dan yana dediğim gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birincisi hiçbir bilgi vermeden konu açıyorsun. ikincisi arkadaş OCCT testi yap dememesine rağmen OCCT testi yapmışsın ve arkadaşın dediği;

Olay Görüntüleyicisi'nden hataya bakın, koduyla beraber yazın.

Bununla ilgili hiçbir bilgi paylaşmamışsınız. Üçüncüsü alakasız şeyler yazıyorsunuz HDMI kablosu rahmetli oldu vb. üstüne beddua ediyorsunuz.

Son düzenleme:
Soruyu, neyi kontrol edeceğinizi size 3 kere tekrar tekrar mesaj atarak belirttim fakat siz ısrarla hata varsa hatayı koduyla beraber belirtmediniz. Hata yoksa yok dersiniz bu kadar basit. Neden beni anlamıyorsunuz yada takmıyorsunuz anlamıyorum. Sorunun neyden kaynaklı olduğunu bulmanıza yardımcı olacağım fakat sizin yazdığınız mesajlar bambaşka şeyler ile alakalı;

Hata bulmadı OCCT testinde 🤦‍♂️ HDMI kablosu rahmetli oldu bugün.
Yav arkadaşım anlamadın sanırım PSU'dan elektrik sesleri geliyor zaten bugün bilgisayar açılıp kapandı 3 defa benim oyum PSU'dan yana dediğim gibi.
Elektirik sesi geldiğini üç kere yazmışsınız, benim okumam yazmam var herhalde değil mi? Sorun sesten kaynaklı olmadığı için cevap yazma niyeti duymadım ama burada belirteyim Coil Whine sesinin, sesten başka zararı yoktur. Rahatsız oluyorsanız donanımlara undervoltaj uygulayabilir veya güç kaynağını değiştirmelisiniz. Sorun sesten kaynaklı olsaydı zaten size belirtirdim.

Sizin oyunuz PSU'dan yana diye sorun PSU olmuyor ki? Ayrıca bunu da birkaç kez mesaj atmışsınız, konuyu kirletmekten başka bir şey değil. 3 defa kapanıp açılmış, bana da yardımcı olsanız beraber çözecektik zaten sorunu. Neden böyle yapıyorsunuz inan bilmiyorum.

Sorunun daha neden kaynaklı olduğunu bilmeden PSU rahmetli oldu diyorsunuz. PSU'dan kaynaklı olduğundan bu kadar eminseniz neden konu açıyorsunuz ki? Bizde PSU'dan şüpheleniyoruz ama net bir çözüm bulmaya çalışıyoruz, öyle lafla peynir gemisi yürümez demişler. Bizi dinlemeyecekseniz, öğrenmeyecekseniz kendi bildiklerinizi yapabilirsiniz. Bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır.

Son düzenleme: