Beyazıt

Üstün
Makaleler
1
Yer
Bursa, Turkey
Selam dostlar, iyi Sosyaller;

Geçen hafta yeni bir sistem satın aldım ve oyunları kurdum şu anda The Last of Us Part 1'i oynuyorum ve bitiyor az kaldı, başka yeni çıkan zevkli bir hikayeli oyun öneriniz var mı?

Sistem;
  • Intel Core i7 13650HX
  • 32 GB DDR5 RAM
  • RTX 4060 (140W)
  • 1TB SSD

Şimdiden teşekkür ederim. İyi geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
3-4 saat az sayılır hocam en az bir 15 saat falan oynamak gerekiyor devamının gelmesi için.
Hocam bilmiyorum ama şu save muhabbeti biraz canımı sıkmıştı ve hikaye o kadar da eğlenceli gelmedi, biraz sıkılmıştım. Örneğin şu anda The Last Of Us oynuyorum ve gayet içine çekiyor beni, hatta şu anda oyundayım aynı zamanda sahura kadar bitiyor oyun.

Cyberpunk 2077, God of War, Alan Wake II, Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls, Uncharted serisi, Dying Light serisi, Witcher serisi, Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, Mafia II: Definitive Edition...

Selam dostlar, iyi Sosyaller;

Geçen hafta yeni bir sistem satın aldım ve oyunları kurdum şu anda The Last of Us Part 1'i oynuyorum ve bitiyor az kaldı, başka yeni çıkan zevkli bir hikayeli oyun öneriniz var mı?

Sistem;
  • Intel Core i7 13650HX
  • 32 GB DDR5 RAM
  • RTX 4060 (140W)
  • 1TB SSD

Şimdiden teşekkür ederim. İyi geceler.
God of War, Batman serisi, Spider-Man Remastered, Uncharted 4 sevdiklerimden bazıları, tavsiye ederim.