Fanobxre
Uzman
Merhabalar, sıcaklık değerlerinde sorun yaşıyorum termal macunu değiştirdikten sonra overheating yaşamaya başladım ekran kartıma da aynı termal macunu sürdüm fakat yükte ekran kartında sıkıntı yok iken, İşlemcide AIDA64 Extreme ile overheating yaşıyorum. Kaç kere termal macun değiştirdim yine aynı değerleri alıyorum, soğutucunun vidalarını da iyice sıktım.
İşlemcinin tabanıyla termal macun mu uyuşmadı anlayamadım. işlemci kısmında hiçbir overclock bulunmamaktadır.
İnternette araştırmalarıma göre insanlar bu işlemciyle maksimum 87 derece görürken 100 derece olması tuhaf.
Anakartım:
İşlemci soğutucum:
Thermaltake riing silent Intel LGA2011/1366/115x/775/AMD FM2/AM2 12cm mavi fanlı CPU soğutucu CL-P022-AL12bu-a
Kullandığım termal macun:
www.vatanbilgisayar.com
Görüldüğü üzere 100 derecelere çıkıyor.
İşlemcinin tabanıyla termal macun mu uyuşmadı anlayamadım. işlemci kısmında hiçbir overclock bulunmamaktadır.
İnternette araştırmalarıma göre insanlar bu işlemciyle maksimum 87 derece görürken 100 derece olması tuhaf.
Anakartım:
İşlemci soğutucum:
Thermaltake riing silent Intel LGA2011/1366/115x/775/AMD FM2/AM2 12cm mavi fanlı CPU soğutucu CL-P022-AL12bu-a
Kullandığım termal macun:
ZALMAN 2g 11.5w/m.K Yüksek Performans Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN 2g 11.5w/m.K Yüksek Performans Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Görüldüğü üzere 100 derecelere çıkıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: