vurkan

Üstün
Yer
İZMİR
Bir ceket aldım, iade etmek zorundayım çünkü tıpatıp oturdu. (tshirt ile) Temu ürün iade eden olduysa bilgi verebilir mi? Kargo evden mi alınıyor, kargo ücret var mı, ceket için ne kadar olabilir vs. Aslında değişim istiyorum fakat yine aynı işlemler olacaktır. Gümrük vergisi tamamen buhar mı oluyor?

Son düzenleme:
İade ediliyor.

Her siparişte ilk iade ücretsiz, 1 ürün aldıysan geri göndermek ücretsiz. 7 ürün aldıysan 7'sini birden geri göndermek ücretsiz, 7 ürün aldın 3'ünü iade ettin kalan 4'ü başka zaman iade ettin o zaman ikinci ürün grubuna kargo ücreti var.

Öyleymişte zaten bunların pek önemi yok gibi :) asıl sorun gümrük vergsii ürünün %60'ı değerinde.

Hocam bir şey demedim ama bu çok riskli bir şey bu tarz ürünlerde, klavye alırsın sorun olmaz da (aslında onlarda bile sıkıntı değişim olması lazım) %60 çok büyük bir oran.

Evet bende eleştiriyorum zaten sırf Türkiye'de bulunmaması sebebiyle Temu'dan parça sipariş ettim, vergi ürünün fiyatından fazlaydı.

Evet bende eleştiriyorum zaten sırf Türkiye'de bulunmaması sebebiyle Temu'dan parça sipariş ettim, vergi ürünün fiyatından fazlaydı.

Ben aslında bunun böyle olduğundan da emin değilim, ne yani klavye bile alsak arızalı çıksa vergisi buhar mı olacak? Bunu kimse kabul etmez ki.

Öyleymiş zaten bunların pek önemi yok gibi :) asıl sorun gümrük ürünün %60'ı değerinde.

Screenshot_20241128_185837_Temu.webp