Yer
İzmir
Eskisi kadar pump yakalayamıyorum. Geçen hafta 12 tekrar yaptığım ağırlığı bu hafta yarısını atabildim. Bende de hata var inkar etmiyorum. Full temiz beslenmiyorum. Sigara içiyorum. Geçen hafta aynı olduğu halde çıkmıyor. İdman iyi geçtiği zaman 10 numara kötü geçince mental gidiyor. Bu spora ve kendime nankörlük mü yaptım acaba? İşim yok. Sadece salona gidiyorum. Protein falan alıyorum. Eyvallah. Bu spora nankörlük mü yaptım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskisi kadar pump yakalayamıyorum. Geçen hafta 12 tekrar yaptığım ağırlığı bu hafta yarısını atabildim. Bende de hata var inkar etmiyorum. Full temiz beslenmiyorum. Sigara içiyorum. Geçen hafta aynı olduğu halde çıkmıyor. İdman iyi geçtiği zaman 10 numara kötü geçince mental gidiyor. Bu spora ve kendime nankörlük mü yaptım acaba? İşim yok. Sadece salona gidiyorum. Protein falan alıyorum. Eyvallah. Bu spora nankörlük mü yaptım sizce?
Temiz beslen sigarayı da en kısa sürede kesmeye bak.

Dönemsel güç kayıpları oluyor her şeyi mükemmel yapsanız bile. Size önerebileceğim nokta atışı sadece 3 başlık var.

• Creatin kullanın, farkı göreceksiniz
  • Haftanın 5-6 günü çalışmak gibi bir hata yapmayın, kaslarınıza dinlenmesi için zaman tanıyın
  • Glikojen depolarınızın dolu ve enerjinizin sonraki gün için yerinde olması için mutlaka düzenli olarak carb alımına özen gösterin

Dönemsel güç kayıpları oluyor her şeyi mükemmel yapsanız bile. Size önerebileceğim nokta atışı sadece 3 başlık var.

• Creatin kullanın, farkı göreceksiniz
  • Haftanın 5-6 günü çalışmak gibi bir hata yapmayın, kaslarınıza dinlenmesi için zaman tanıyın
  • Glikojen depolarınızın dolu ve enerjinizin sonraki gün için yerinde olması için mutlaka düzenli olarak carb alımına özen gösterin
Kreatini ben senelerdir kullanıyorum hocam.

Kreatini ben senelerdir kullanıyorum hocam.
Mental olarak iyi hissetmezseniz ağırlıklarınıza yansıyor hocam. Dönemsel güç kayıpları her şeyden kaynaklı olabiliyor. Bağımlı olmayan biri için bağımlı birine sigarayı bırak çok kolay bir cümle. Genel sağlığınızı ve kanserden ölmek istemiyorsanız bırakmanızı öneririm hayat standartınız çok düşüyor.
Kirli beslenmekten kastınız kimse yarışmacı değilse günü gününe iyi beslenemez. Spor beslenmesi bir düzen işidir aa bugün karbonhidrat aldım 2 saat sonra bitecek. Böyle bir şey yok beslenme düzeni uzun zamandır 1 hafta önce yediğin besin bile senin antrenmanı ve kondisyonu etkileyecektir. Bazı dönemler hiç ağırlık artmaz bir anda artar bazen geriye bile düşebilir. Uyku, su ve beslenme dengesinde herhangi biri zayıflarsa spordan aldığın verim düşecektir öncesinde de zaten yoktu demek bunun dengesizliği ile alakalı o yüzden stabil bir artış olmayabilir. Düzen olmayan bir yerde düzenli ağırlık artışı beklenemez bana kalırsa günüm kötüydü diyip geçin 1 buçuk ay boyunca benchte hep ayni ağırlıkta kaldım 2 hafta hasta olup geldikten sonra direkt pr atmıştım. Dinlenme ve uykuyu insanlar genelde çok atlıyor böyle şeylerle moral bozmak bile sizi etkiler.

Beslenme ve uyku iyi ise geriye bir tek sigara kalıyor. Bende kullandığım için compound idmanlarda soluk soluğa kalıyorum.

İdmanın hacmi (set sayısı, tekrar sayısı) ya da şiddeti yüksek olabilir. (her set tükeniş gibi.) Bu yüzden önceki idmandan toparlanamayıp düşüş yaşamış olabilirsiniz.