Anladim. 17 yaşındayım daha 18'e giremedim icin PayPal hesabi açamıyorum. Baska birine açıp T.C. vs. de onun adina girip duzgun adres verirsem herhangi bir sorun yaşamam yani anladigim kadariyla.
Ucuzda alsam memnun kalicagimi soyliyorsaniz ucuz önereceğiniz bir şey aliyim kulagim yüzunden problem yasayip bosa almis olmayayım sirf bu yüzden kararsız kalıyorum. Daha uygun ne onerebilirsiniz? Cok hos duruyor birçoğu gercekten begenirsem ileride tekrar alirim buyuk ihtimal.
PayPal kullanmanıza gerek yok, sepete atın oradan kart bilgilerinizi girip alabilirsiniz. Sadece adresinizi düzgün yazın ve satın aldıktan sonra size bir metin yollayacağım onu yukarıda belirttiğim adrese gönderip işinizi sağlama alacaksınız.
En memnun kalacaklarınızı yolladım zaten, mesela bende chu 2 kullanıyorum ve memnunum ama WAN'er ve WAN'er 2 daha iyi. Daha ucuzlarından fazla bir şey beklenmeyebilir. Bunları IEM topluluğundaki kişiler öneriyor zaten. Gerçek fiyat/performans kralları bunlar. Memnun olmazsanız zaten hatırladığım kadarıyla 30 gün koşulsuz iadeleride var tabii iade ederken kargo ücreti ödüyorsunuz ama.