Anladim. 17 yaşındayım daha 18'e giremedim icin PayPal hesabi açamıyorum. Baska birine açıp T.C. vs. de onun adina girip duzgun adres verirsem herhangi bir sorun yaşamam yani anladigim kadariyla.

Ucuzda alsam memnun kalicagimi soyliyorsaniz ucuz önereceğiniz bir şey aliyim kulagim yüzunden problem yasayip bosa almis olmayayım sirf bu yüzden kararsız kalıyorum. Daha uygun ne onerebilirsiniz? Cok hos duruyor birçoğu gercekten begenirsem ileride tekrar alirim buyuk ihtimal.

PayPal kullanmanıza gerek yok, sepete atın oradan kart bilgilerinizi girip alabilirsiniz. Sadece adresinizi düzgün yazın ve satın aldıktan sonra size bir metin yollayacağım onu yukarıda belirttiğim adrese gönderip işinizi sağlama alacaksınız.

En memnun kalacaklarınızı yolladım zaten, mesela bende chu 2 kullanıyorum ve memnunum ama WAN'er ve WAN'er 2 daha iyi. Daha ucuzlarından fazla bir şey beklenmeyebilir. Bunları IEM topluluğundaki kişiler öneriyor zaten. Gerçek fiyat/performans kralları bunlar. Memnun olmazsanız zaten hatırladığım kadarıyla 30 gün koşulsuz iadeleride var tabii iade ederken kargo ücreti ödüyorsunuz ama.

PayPal kullanmanıza gerek yok, sepete atın oradan kart bilgilerinizi girip alabilirsiniz. Sadece adresinizi düzgün yazın ve satın aldıktan sonra size bir metin yollayacağım onu yukarıda belirttiğim adrese gönderip işinizi sağlama alacaksınız.

En memnun kalacaklarınızı yolladım zaten, mesela bende chu 2 kullanıyorum ve memnunum ama WAN'er ve WAN'er 2 daha iyi. Daha ucuzlarından fazla bir şey beklenmeyebilir. Bunları IEM topluluğundaki kişiler öneriyor zaten. Gerçek fiyat/performans kralları bunlar. Memnun olmazsanız zaten hatırladığım kadarıyla 30 gün koşulsuz iadeleride var.

H tamamdir ben PayPal kullanmam gerek sandim PayPal ciktigi icin. WAN er 2 mi yoksa wyern Pro mu? İkisi de desen vs guzel duruyor emin olamadim. Bir de kablosuz yapma yontemi var demistin sanirim yanlış anlamadiysam o nasıl oluyor?

H tamamdir ben PayPal kullanmam gerek sandim PayPal ciktigi icin. WAN er 2 mi yoksa wyern Pro mu? İkisi de desen vs guzel duruyor emin olamadim. Bir de kablosuz yapma yontemi var demistin sanirim yanlış anlamadiysam o nasıl oluyor?

Bu kabloların çıktığı yer var. Oraya kablo yerine o modülü takıyorsunuz ve kablosuz oluyor. Tabii alacağınız kulaklıkdan daha pahalı bir ücret ödemeniz karşılığında :D

Wan'er birinci versiyonuyla çok dikkat çekti ve cidden iyi iş çıkardı, wan'er 2 de yeni çıktı ve sorun çıkaracağını düşünmüyorum. tercihim wan'er 2 olurdu. satın aldıktan sonra [email protected] 'a bu metni atın.
Hello;
I hope this message finds you well.

I am writing to request that my order
"BURAYA "#" İLE BAŞLAYAN SİPARİŞ NUMARASINI YAZ"
be shipped to Turkey without incurring any customs duties or additional charges. I would greatly appreciate it if you could declare the shipment as a gift or use the lowest possible value on the customs declaration to minimize or avoid any customs duties.

Please let me know if there are any additional steps I need to take to facilitate this process.
"BURAYA TC KİMLİK NUMARANI YAZ" is my citizen number. Also, please send with YunExpress.
Thank you very much for your assistance. Best regards

Bu kabloların çıktığı yer var. Oraya kablo yerine o modülü takıyorsunuz ve kablosuz oluyor. Tabii alacağınız kulaklıkdan daha pahalı bir ücret ödemeniz karşılığında :D

WAN'er birinci versiyonuyla çok dikkat çekti ve cidden iyi iş çıkardı, WAN'er 2 de yeni çıktı ve sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Tercihim WAN'er 2 olurdu. Satın aldıktan sonra [email protected]'a bu metni atın.
Hello;
I hope this message finds you well.

I am writing to request that my order.
"Buraya "#" ile başlayan sipariş numarasını yaz"
Be shipped to turkey without incurring any customs duties or additional charges. I would greatly appreciate it if you could declare the shipment as a gift or use the lowest possible Value on the customs declaration to minimize or avoid any customs duties.

Please let me know if there are any additional steps ı need to take to facilitate this process.
"Buraya T.C. Kimlik numaranı yaz" is my citizen number. Also, please send with YunExpress.
Thank you Very much for your assistance. Best regards.

😄 Kulaklık gerçekten iyise ve degistirmeme gerek kalmicaksa o modülü alirim baska zaman.
Düşüneceğim buyuk ihtimalle sipariş vereceğim ya bugn ya da yarin tam emin degilim şu an. Hem almali miyim hem de hangisini almalıyım diye kararsiz kaldim. İkisinde de mikrofon var galiba ama wyernde daha farklı bir sekilde sanirim onu da tam anlamadim.

😄 Kulaklık gerçekten iyise ve degistirmeme gerek kalmicaksa o modülü alirim baska zaman.
Düşüneceğim buyuk ihtimalle sipariş vereceğim ya bugn ya da yarin tam emin degilim şu an. Hem almali miyim hem de hangisini almalıyım diye kararsiz kaldim. İkisinde de mikrofon var galiba ama wyernde daha farklı bir sekilde sanirim onu da tam anlamadim.
wyvern de 2 mikrofon var, biri gaming kulaklıkardaki gibi ağzınıza gelen mikrofonlardan ( tak çıkar yapabiliyorsunuz) ayrıca kablodada bir mikrofon var. ama kablo kalitesi olarak wan'er daha iyidir.

Wyvern de 2 mikrofon var, biri gaming kulaklıkardaki gibi ağzınıza gelen mikrofonlardan ( tak çıkar yapabiliyorsunuz) ayrıca kablodada bir mikrofon var. Ama kablo kalitesi olarak WAN'er daha iyidir.

İkisi de iyi duruyor mikrofon olayi guzel aslinda emin olamadim. Deseni hangisi hosuma giderse onu alacağım gibi. Bir de şöyle bir sorunum WAN er de kablo baglantisi secenekleri var. Hangisini secmeliyim? Kasamda Type-C cikisi yok. AUX almam lazim ama AUX alirsamda telefon icin dönüştürücü almam lazim. Type-C alip bilgisayarami dönüştürücü kullanmaliyim yoksa auxmu almalıyım.

İkisi de iyi duruyor mikrofon olayi guzel aslinda emin olamadim. Deseni hangisi hosuma giderse onu alacağım gibi. Bir de şöyle bir sorunum WAN er de kablo baglantisi secenekleri var. Hangisini secmeliyim? Kasamda Type-C cikisi yok. AUX almam lazim ama AUX alirsamda telefon icin dönüştürücü almam lazim. Type-C alip bilgisayarami dönüştürücü kullanmaliyim yoksa auxmu almalıyım.

Eğer kasanızdaki jak girişi tekse 3.5mm versiyonu alıp telefonunuza dönüştürücü alın. Ondanda önerebilirim.

Eğer kasanızdaki jak girişi tekse 3.5mm versiyonu alıp telefonunuza dönüştürücü alın. Ondanda önerebilirim.

Kasadaki tek fakat masamda oldugu icin ve kasadaki giriste yukarıda oldugu icin anakarta direk takmayi düşünüyorum. Onun icinse mikrofon kulaklık ayiran cevirici var onda kullanmayi dusunuyorum kablo arkadan gelince kotu durmuyor. Telefon dönüştürücü ne onerirsin? Bir de bu modül galiba her model icin farkli. Aldigim kulaklık icin bulabilecek miyim wyern veya WAN er icin sitede baktim ama goremedim.

Kasadaki tek fakat masamda oldugu icin ve kasadaki giriste yukarıda oldugu icin anakarta direk takmayi düşünüyorum. Onun icinse mikrofon kulaklık ayiran cevirici var onda kullanmayi dusunuyorum kablo arkadan gelince kotu durmuyor. Telefon dönüştürücü ne onerirsin? Bir de bu modül galiba her model icin farkli. Aldigim kulaklık icin bulabilecek miyim wyern veya WAN er icin sitede baktim ama goremedim.

Farklı değil de birkaç standart var, 0.78mm 2pin, mmcx gibi standartlar var. Şahsen o modülleri önermem, kablolu kullanmak daha iyidir.
Önerime gelecek olursak AliExpress'den bunu alın: CX31993 HiFi USB DAC tipi C için 3.5mm kulaklık amplifikatör ses şifre çözücü IEM AMP cep telefonu adaptörü kulaklık Amplificador - AliExpress 44

Dönüştürücülerde DAC chipinin olması önemlidir, sesi minimum kayıpta hatta daha iyi ses kalitesi/yüksekliği ile iletirler. Ayrıca Samsung bir telefon kullanıyorsanız DAC chipi olmayan bir dönüştürücüyü görmeyecektir telefon.

Düzgün bir şekilde adresinizi yazarsanız sorun çıkmıyor. Vergi çıkmasının tek nedeni, YunExpress'in adresinizi bulamamıs olması. Bazı arkadaşlar düzgün yazmadığı için farklı bir şirket ile Türkiye'ye getirilince onu da PTT alınca 200 liralık bir vergi çıktı ona. YunExpress ile gönderimde vergi çıkmıyor, kendimde alışveriş yaptım buradan.

WAN'er ve WAN'er 2 tavsiyemdir, WAN'er zaten kendisini kanıtlamış fiyat/performans açısından en iyiler arasında. WAN'er 2 ise onun daha 17 Mart'ta çıkmış yeni versiyonu. Ucuz bir şey alsanız bile zaten memnun kalacaksınız. Bunlar dinlediğiniz çoğu kablosuz kulaklıkdan daha iyi ses vereceklerdir.
Hocam benim kullandığım IEM nasıl WRAİTH marka?