Gönderdim ürünü, bugün aradılar düzeldiği için değişim sağlanmayacak diye. Ben "tamir edilmiş ürün kullanmak istemiyorum." dedim, o da "tamir etmedik zaten; Rapid trigger kendi özelliği." dedi. Geri zekalı falan sanıyor herhalde, ne kadar aşağılık iğrenç bir firma. O kadar bezdim ki, defalarca kez telefonla aramaktan uğraşmaktan, "tamam, gönderin" dedim. Bir daha yanaşmayacağım bu boktan firmaya. Önermekten de uzak duracağım. Kıçı kırık gamepadın arkasından 1 aydır koşuyorum, araba oyunu oynayamıyorum arkadaş. Göndersinler ne halt olacaksa da olsun. İşlem görmüş görmemiş şu saatten sonra uğraşmaktan bezdim. Para iadesi de teklif ettiler, başka KK3 stokta yokmuş. Okeyledim.
Cinali'ye sponsor olacaklarına adam gibi hizmet versin kalitesiz adamlar.
Ürün geldi, tamir etmeye çalışmışlar ve o arızalı olarak bildirdiğim buton ötekiler gibi hissettirmiyor/yumuşak hissettiriyor. Bu sefer aradım oradaki arkadaş da sustu dinledi mahcup oldu hayret. Tekrar göndereceğim. Bu boktan ürünü 3. kez kargoya veriyorum
mükemmel hizmet, sponsora para sıçmaya devam, kaliteyle değil de reklamla iş yapan firmalardan nefret ediyorum. Bakalım adam gibi değişim sağlayacaklar mı? Bekliyoruss.