Eagles Yetkin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.427 Makaleler 31 Çözümler 8 Beğeniler 4.507 Yer Kocaeli 18 Haziran 2025 #21 Şikayetvar'a yazdın mı? Bak oradan da rahatsız oluyorlar şikayet yazınca. %100 çözmüyor tabii sorunları. Hatta yazarsan, linkini paylaş destekleyelim, destekçi olabiliyorsun şikayete.
Şikayetvar'a yazdın mı? Bak oradan da rahatsız oluyorlar şikayet yazınca. %100 çözmüyor tabii sorunları. Hatta yazarsan, linkini paylaş destekleyelim, destekçi olabiliyorsun şikayete.
KS KS mr.esat Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.434 Çözümler 12 Beğeniler 5.507 18 Haziran 2025 #22 Eagles dedi: Şikayetvar'a yazdın mı? Bak oradan da rahatsız oluyorlar şikayet yazınca. %100 çözmüyor tabii sorunları. Hatta yazarsan, linkini paylaş destekleyelim, destekçi olabiliyorsun şikayete. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam. Geldi ürün. Bu konuyu açarak deneyimlerimi paylaşarak en iyi şeyi yaptığımı düşünüyorum.
Eagles dedi: Şikayetvar'a yazdın mı? Bak oradan da rahatsız oluyorlar şikayet yazınca. %100 çözmüyor tabii sorunları. Hatta yazarsan, linkini paylaş destekleyelim, destekçi olabiliyorsun şikayete. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam. Geldi ürün. Bu konuyu açarak deneyimlerimi paylaşarak en iyi şeyi yaptığımı düşünüyorum.
Eagles Yetkin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.427 Makaleler 31 Çözümler 8 Beğeniler 4.507 Yer Kocaeli 18 Haziran 2025 #23 mr.esat dedi: Çözdüm hocam. Geldi ürün. Bu konuyu açarak deneyimlerimi paylaşarak en iyi şeyi yaptığımı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İyi yaptın. Sevindim yorucu süreç olsa bile çözüldüğüne.
mr.esat dedi: Çözdüm hocam. Geldi ürün. Bu konuyu açarak deneyimlerimi paylaşarak en iyi şeyi yaptığımı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İyi yaptın. Sevindim yorucu süreç olsa bile çözüldüğüne.