Sarı Tuborg öneren oldu hocam o nasıldır.
Sarı Tuborg ile başlayın, başlarda iğrenç gelecek ardından kesmemeye başlayacak sonra kırmızıyla devam. Biraya alışıyorsunuz bu arada, başta iğrenç geliyor sonra akıyor. Kırmızısı daha serttir çünkü alkol oranı daha yüksek, sonradan geçer ona da alışırsınız. Şimdi canım çekmedi değil.

Olur da çok içersen kusmadan uyuma. Gerekirse kendini parmakla (yukarıdaki delik). Gece uyku esnasında vücudun kendisi kusmaya çalışıp boğabilir. Boğulma kısmı olmasa da uykuda kusma kısmı tecrübeyle sabit. Tehlikeli.

Neyle başlarsan başla, fark etmez. Ben Kırmızı Tuborg ve votkayla başlamıştım.

Blanc. Başlangıç için daha iyi bir bira bilmiyorum ucuz olarak. Tadı da güzel, aromalı. 2 tane alsan yeter, yanına da çerez veya cips ayarlarsın. Bardağa dök bence, şişeden içmektense daha rahat.

Blanc. Başlangıç için daha iyi bir bira bilmiyorum ucuz olarak. Tadı da güzel, aromalı. 2 tane alsan yeter, yanına da çerez veya cips ayarlarsın. Bardağa dök bence, şişeden içmektense daha rahat.

Hocam şöyle bir giriş yapmayı düşünüyorum :D

stone cold GIF

Ben alkole Gin ile başlamıştım, 5. shottan sonra Tanrı yerine Allah demişim çocukların dediğne göre.
Ondan beridir alkol işini dozunda götürüyorum, en fazla 4-5 duble Ouzo ile mutluyum. Rakı falan beni bozuyor.
Bira için en temizi Carlsberg'tir. Aptala bağlamam lazım dersen 2 tane Xtra çaktın mı aptala bağlarsın.

Ben alkole gin ile başlamıştım, 5. shottan sonra tanrı yerine Allah demişim çocukların dediğne göre.
Ondan beridir alkol işini dozunda götürüyorum, en fazla 4-5 duble ouzo ile mutluyum. Rakı falan beni bozuyor.
Bira için en temizi Carlsberg'tir. Aptala bağlamam lazım dersen 2 tane xtra çaktın mı aptala bağlarsın.

Filmlerde oluyor ya hocam sarhoş olup milleti falan arıyorlar bu doğru mu olabiliyor mu yani gerçek hayatta.