Pluxy01
Becerikli
Carlsberg veya Belfast göm, yanında yer fıstığı, yanında Winston Slender Blue ve olmazsa olmaz dost muhabbeti. Şöyle bir ortama girdiğimde 5 yıl gençleşirim.
Carlsberg veya belfast göm, yanında yer fıstığı, yanında Winston slender blue ve olmazsa olmaz dost muhabbeti. Şöyle bir ortama girdiğimde 5 yıl gençleşirim.
Sarı Tuborg ile başlayın, başlarda iğrenç gelecek ardından kesmemeye başlayacak sonra kırmızıyla devam. Biraya alışıyorsunuz bu arada, başta iğrenç geliyor sonra akıyor. Kırmızısı daha serttir çünkü alkol oranı daha yüksek, sonradan geçer ona da alışırsınız. Şimdi canım çekmedi değil.
Blanc. Başlangıç için daha iyi bir bira bilmiyorum ucuz olarak. Tadı da güzel, aromalı. 2 tane alsan yeter, yanına da çerez veya cips ayarlarsın. Bardağa dök bence, şişeden içmektense daha rahat.
Ben alkole gin ile başlamıştım, 5. shottan sonra tanrı yerine Allah demişim çocukların dediğne göre.
Ondan beridir alkol işini dozunda götürüyorum, en fazla 4-5 duble ouzo ile mutluyum. Rakı falan beni bozuyor.
Bira için en temizi Carlsberg'tir. Aptala bağlamam lazım dersen 2 tane xtra çaktın mı aptala bağlarsın.