E-pin alacaktım fakat nereden denersem deneyeyim ininal kartım ile red yiyorum. Kart geçersiz diyor. Hesapta önceden bulunan kart kaybolduğu için yeni kart aldım ve ona geçersiz dedi. Sonra o kartı da kapatıp sanal kart açtım aynı hesaba fakat ona da red yiyorum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
E-pin alacaktım fakat nereden denersem deneyeyim ininal kartım ile red yiyorum. Kart geçersiz diyor. Hesapta önceden bulunan kart kaybolduğu için yeni kart aldım ve ona geçersiz dedi. Sonra o kartı da kapatıp sanal kart açtım aynı hesaba fakat ona da red yiyorum. Ne yapmalıyım?
Sanal kart üzerinden denediniz mi?

Hocam, İninal’i arayıp sorabilirsiniz. İninal’de bakım olduğu zaman işlem reddediliyor. Son birkaç aydır da sürekli bakım yapıyorlar. Senlik bir sorun değil.

Büyük ihtimalle yine bakım vardır hocam.

İninal her yaşa hitap etmek için üretilmiş bir karttır. Harcamalar yaşa tabii tutulamaz.
Yeni kurallardan haberiniz yok galiba? 18 yaş altı olan bir birey hesabını doğrulayamadığı için rastgele sitelerden alışveriş yapamaz. Sadece güvenilir yerleri kullanabilir. Google Play Store gibi.

Hocamlar görmemişim mesajınızı kusura bakmayın. Bi 10 15 kere art arda denedim ByNoGame'de ve sonunda oldu. Sorunun tam sebebini anlayabilmiş değilim ama benim tarafımda bir problem kalmadı artık, teşekkürler.

Yeni kurallardan haberiniz yok galiba? 18 yaş altı olan bir birey hesabını doğrulayamadığı için rastgele sitelerden alışveriş yapamaz. Sadece güvenilir yerleri kullanabilir. Google Play Store gibi.
18 yaşından küçük olmadığım ve ininal kullanmayı bıraktığım için kuralları takip etmiyorum. Evet, güncellenmiş. Kontrol ettiğimde artık İninalden ininal hesabına bile para atılamıyor.