AMD keşke üst düzey GPU üretmekten vazgeçmeseydi.Bu benim işime gelir, bu enayiler sayesinde intel batmaz. AMD, her zaman bir darbe gelebilmesine karşılık tekel takılmaz. İntel, rekabet açısından her zaman ismi olmalı, tıpkı ekran kartı sektöründe AMD'nin, NVIDIA için her zaman tehlike olma potansiyel korkusu olduğu gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?Thanos
Üstün
İntel fanlarını delirtmek için bazen AMD'yi damat yerine logosunu shoplayıp, İntel logosunuda geline koymak istiyorum.
durum işlemci tarafında şu an bu.
İntel, acilen çok büyük bir atak yapmalı. Şirketlerin her zaman ellerinde acil durumlar için geliştirdiği teknolojiler bulunuyordur emin olun ama İntel daha neyi bekliyor ellerindeki o teknolojileri sunmak için bilemiyorum.İntel fanlarını delirtmek için bazen AMD'yi damat yerine logosunu shoplayıp, İntel logosunuda geline koymak istiyorum.durum işlemci tarafında şu an bu.
0xraptoRwave
Üstün
AMD rekabeti bitirdi.
Arlecchino
Başarılı
Bu benim işime gelir, bu enayiler sayesinde Intel batmaz. AMD, her zaman bir darbe gelebilmesine karşılık tekel takılmaz. Intel, rekabet açısından her zaman ismi olmalı, tıpkı ekran kartı sektöründe AMD'nin, NVIDIA için her zaman tehlike olma potansiyel korkusu olduğu gibi.
Olması gerekende bu zaten. AMD GPU olarak da güzel işler başarıyor ama reklam olarak çok kötüler hala çoğu kişide AMD ekran kartı çöp algısı var. Yapay zeka konusunda NVIDIA'yı geride bıraktı ama son kullanıcı ürünlerinde NVIDIA'nın çok gerisinde. 6700XT kullanıyorum ve render sürelerimin 3050 ile yakın olması can sıkıcı umarım yeni mimaride bunu çözerler.
AMD en güzeli ya. Nvidia pahalı. Ray Tracing kullanmayı planlamıyorum. Sırf o özellik için ekstra para verilmez.Olması gerekende bu zaten. AMD GPU olarak da güzel işler başarıyor ama reklam olarak çok kötüler hala çoğu kişide AMD ekran kartı çöp algısı var. Yapay zeka konusunda NVIDIA'yı geride bıraktı ama son kullanıcı ürünlerinde NVIDIA'nın çok gerisinde. 6700XT kullanıyorum ve render sürelerimin 3050 ile yakın olması can sıkıcı umarım yeni mimaride bunu çözerler.
Thanos
Üstün
Şu anlık bitti gibi görünüyor ama bitmesi bizim için iyi olmaz. Firmalar babamızın oğlu değil, Intel işlemciler eğer gelişmezse, Intel'in yaptığını AMD yapacak bir fark olmayacak. Intel batarsa AMD bu sefer Intel'in içinden değil, bizim içimizden geçecek. Intel'in kendini geliştirip, tekrar rekabeti kızıştırması gerekiyor ama şu anki verilere bakarsak, ben AMD olsam bu verilere baksam, afedersiniz bir tarafımla gülerim cidden çok komik değerler bunlar.
Son düzenleyen: Moderatör:
Arlecchino
Başarılı
AMD en güzeli ya. NVIDIA pahalı. Ray Tracing kullanmayı planlamıyorum. Sırf o özellik için ekstra para verilmez.
Render konusu yüzünden 3070'e veya 3070 Ti'a geçesim var ama 2. elleri bile 9-10k. O paraya 6800XT 6900XT bulabilirken neden 3070 serisi alayım ki diyorum vazgeçiyorum.
Thanos
Üstün
Tüketici sınıfında da tokatlayacak, NVIDIA'yı bekleyin görün. Adamlar her sektöre giriyor. NVIDIA, İntel gibi bir rakip değil maalesef. AMD, işlemci sektörüne girdiğinde İntel çok hazırlıksızdı, daha doğrusu rakip olmadığının rahatlığıyla her zaman eski nesilisi ısıtıp sunuyorlardı. Taa ki 2019-2020 yılına gelene kadar.Olması gerekende bu zaten. AMD GPU olarak da güzel işler başarıyor ama reklam olarak çok kötüler hala çoğu kişide AMD ekran kartı çöp algısı var. Yapay zeka konusunda NVIDIA'yı geride bıraktı ama son kullanıcı ürünlerinde NVIDIA'nın çok gerisinde. 6700XT kullanıyorum ve render sürelerimin 3050 ile yakın olması can sıkıcı umarım yeni mimaride bunu çözerler.
Intel fanlarını delirtmek için bazen AMD'yi damat yerine logosunu shoplayıp, Intel logosunuda geline koymak istiyorum.durum işlemci tarafında şu an bu.
Intel, acilen çok büyük bir atak yapmalı. Şirketlerin her zaman ellerinde acil durumlar için geliştirdiği teknolojiler bulunuyordur emin olun ama Intel daha neyi bekliyor ellerindeki o teknolojileri sunmak için bilemiyorum.
2026 da Intel yine soket değiştirecek. Intel fanboyları tekrar tekrar daha düşük performanslı sokete fazladan para verip duracak. Ben yine aynı anakart ile daha çok performans alacağım.
Az daha bekleyin ve para biriktirip daha yeni teknolojili ve mimarili 7000 serisi alın.Render konusu yüzünden 3070'e veya 3070 Ti'a geçesim var ama 2. elleri bile 9-10k. O paraya 6800XT 6900XT bulabilirken neden 3070 serisi alayım ki diyorum vazgeçiyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano