Bu kadar yüksek ram frekansları yeni altyapıya rağmen komik oyun performansı olmuş.
Umarım basit bir uptade ile düzelir çünkü render performansı gayet yerinde, oyunda bir şeyler yolunda gitmiyor gibi.

Eğer harbiden oyun performansı buysa kimse için iyi değil. Intel gözden düştükçe AMD fiyatları bir o kadar uçacak.

Onu bunu geçtim de önceki seriden daha kötü işlemci yapmayı nasıl başardınız? Yeni işlemci değil de önceki neslin undervolt yapılmış hali bildiğin.

Vallahi ben çalışıyorum ama hepsi krediye gidiyor hayat bitmiş metal ve cam parçasına binlerce lira veriyoruz.
Memlekette bırakın günceli takip edip bilgisayarı yenilemeyi görece maliyeti az bir hobi olan futbol bile oynayamıyor hocam insanlar, bizimkisi bu memlekette maalesef lüks zevke giriyor.

Daha marjinal bir hamle beklerdim. Kendileri açısından öyledir belki ama bu işlemcilerle son kullanıcıyı çok heyecanlandıracaklarını sanmıyorum.

Asıl enayi kendileri. :D yıl 2013 değil, AMD Intel'i her yeni seride yerden yere vuruyor. Sadece AMD'nin anakartları, Intel anakartları kadar estetik yapılmıyor. Bunu da ileride düzelteceklerini düşünüyorum.

2010 civarında çıkan ASUS M4A89GTD-PRO karta 2012 de çıkan FX 8350'yi takabiliyorum AMD'nin soket ömrü gayet güzel.