Talha Yiğit
Yetkin
Zaten boş durduklarını düşünmüyorum, kesinlikle arka planda çalışıyorlardır. Arow Lake mimaresine yetişmemiştir, seneye yeni işlemcilerde bakalım artık.
FX serisinden Ryzen'e atlama gibi bir olay yaşanır o halde.
Zaten boş durduklarını düşünmüyorum, kesinlikle arka planda çalışıyorlardır. Arow Lake mimaresine yetişmemiştir, seneye yeni işlemcilerde bakalım artık.
Muhtemelen öyle olacak, öyle olmasa şirketi satarlardı diye düşünüyorum, eğer dediğim gibi bir strateji izliyorlarsa, çok riskli bir strateji Arrow Lake üzerinden çok ciddi para kazanamayacaklar. Yeni teknolojileri batmadan, yeni işlemcilerinde kullanabilirlerse intel, tekrar tahtına oturabilir.FX serisinden Ryzen'e atlama gibi bir olay yaşanır o halde.
Muhtemelen öyle olacak, öyle olmasa şirketi satarlardı diye düşünüyorum, eğer dediğim gibi bir strateji izliyorlarsa, çok riskli bir strateji arrow Lake üzerinden çok ciddi para kazanamayacaklar. Yeni teknolojileri batmadan, yeni işlemcilerinde kullanabilirlerse Intel, tekrar tahtına oturabilir.
Gaming Notebook sektörü olmazsa Intel'in yüzüne bakılmaması lazım, onda da AMD benim için daha önde ama elit seviye dizüstülerde AMD kullanılmıyor. İlerleyen nesiller için bir şey diyemem ama son 2-3 nesildir AMD lehine tek taraflı bir rekabet söz konusu.Şu anlık bitti gibi görünüyor ama bitmesi bizim için iyi olmaz. Firmalar babamızın oğlu değil, Intel işlemciler eğer gelişmezse, Intel'in yaptığını AMD yapacak bir fark olmayacak. Intel batarsa AMD bu sefer Intel'in içinden değil, bizim içimizden geçecek. Intel'in kendini geliştirip, tekrar rekabeti kızıştırması gerekiyor ama şu anki verilere bakarsak, ben AMD olsam bu verilere baksam, afedersiniz bir tarafımla gülerim cidden çok komik değerler bunlar.![]()
Laptop konusunda amd ilgilense, AMD işlemcili laptoplar alırım ama AMD işlemcili laptop az, bu sebeple İntel Laptop konusunda iyi.Gaming Notebook sektörü olmazsa Intel'in yüzüne bakılmaması lazım, onda da AMD benim için daha önde ama elit seviye dizüstülerde AMD kullanılmıyor. İlerleyen nesiller için bir şey diyemem ama son 2-3 nesildir AMD lehine tek taraflı bir rekabet söz konusu.
Intel'in sağlam atak yapması lazım. Eğer yapamazsa Intel biter.
Ayrıca artık ARM zamanı gelmedi mi? X86_64 eskidi ve baydı.
Sadece o da değil, güç tüketimini "düşürmek" için 24 pinden de güç çektiriyor işlemciye.Hem soket değiş hem de kalorifer gibi işlemci yap. Bide üstüne berbat bir performans. Intel kendi ölüm fermanını imzalıyor.
Yok, gelmedi, gelmesin de. Intel bile daha tüketici dostu ARM'dan.Ayrıca artık ARM zamanı gelmedi mi? x86_64 eskidi ve baydı.