Bir ara Qualcomm gibi şirketler Intel'i almak için talip olmuştu, satmamışlardı. Madem AMD'ye pes etmeyip, direnmek istiyorsun. Senin gidip, soket desteğini AMD'den daha uzun yapma sözü verip, daha az ısınan daha yüksek performans veren teknolojiler geliştirmen gerekmez mi? Gerekir ama konu Intel olunca bir şey demek zor. :D
AM6 gerek kalmadı, Arrow Lake tek kurtuluş yollarıydı. İntel'i satacaklar muhtemelen. Hükümette bir yere kadar İntel'i ayakta tutmaya çalışır.

Amd soket değiştirmeyerek bizi enayi yerine koyuyormuş. 😁😃😄
Asıl enayi kendileri. :D yıl 2013 değil, AMD İntel'i her yeni seride yerden yere vuruyor. Sadece AMD'nin anakartları, İntel anakartları kadar estetik yapılmıyor. Bunuda ileride düzelteceklerini düşünüyorum.

Asıl buna patlayacaksın. :D linçlemek isteyenler Techolay Shorts'tan aldım bunu. Eleman her Intel videonun altına bu tarz yorumlar yapıyor. Intel adam tutmuş. :rofl::rofl:

Eki Görüntüle 93306

YouTube kitlesi cidden acayip. 2017 yılında aldığı anakarta 2024 işlemcisini takabiliyor ve çalıştırıyorsa daha ne istesinler? Ha PCI-e 3.0 olmuş ha 4.0 5.0. %5 bile performans farkı yaratmıyordur.

YouTube kitlesi cidden acayip. 2017 yılında aldığı anakarta 2024 işlemcisini takabiliyor ve çalıştırıyorsa daha ne istesinler? Ha PCI-e 3.0 olmuş ha 4.0 5.0. %5 bile performans farkı yaratmıyordur.
Yok hocam, onlar İntel tarafından kazıklanmaya doyamadılar. Biz AMD ile mutluyuz, kendileri istedikleri gibi kazıklansınlar. :D

İntel insanların bilgisinin az olduğunu bildiği için sürekli soket değiştiriyormuş. Savunmasına bakar mısın arkadaşın? :LOL:

AM6 gerek kalmadı, arrow Lake tek kurtuluş yollarıydı. Intel'i satacaklar muhtemelen. Hükümette bir yere kadar Intel'i ayakta tutmaya çalışır.

Asıl enayi kendileri. :D yıl 2013 değil, AMD Intel'i her yeni seride yerden yere vuruyor. Sadece AMD'nin anakartları, Intel anakartları kadar estetik yapılmıyor. Bunu da ileride düzelteceklerini düşünüyorum.

Alacak enayi çok. Bazı yayıncılar pohpohladıkça Intel işlemciler itelenmeye devam eder.

Alacak enayi çok. Bazı yayıncılar pohpohladıkça Intel işlemciler itelenmeye devam eder.
Bu benim işime gelir, bu enayiler sayesinde intel batmaz. AMD, her zaman bir darbe gelebilmesine karşılık tekel takılmaz. İntel, rekabet açısından her zaman ismi olmalı, tıpkı ekran kartı sektöründe AMD'nin, NVIDIA için her zaman tehlike olma potansiyel korkusu olduğu gibi.