Detaylar
Kim cevapladı?Fotoğraf paylaşman mümkün mü?
Bu videoya bir bak derim:
Fotoğraf paylaşman mümkün mü?
Fanim ve klipsleri bu şekilde değil
- Makaleler
- 17
İntel'in berbat stok fan takma mekanizmasının bir mağduru daha. Klipsleri sola çevirince gevşiyor, çıkarmana ve takmana yarıyor. Sağa çevirince de takılıyken sabitlemiş oluyorsun. Tam tersi de olabilir net hatırlıyorum.
Sendeki fan Intel stok fanı değil. Daha dandik, Çin malı bir soğutucu. Üst taraftaki geniş yüzeyli klipsli bastırarak çentikten çıkarman lazım.
Bir tanesi çıktı geri kalan çıkartmıyorumİntel'in berbat stok fan takma mekanizmasının bir mağduru daha. Klipsleri sola çevirince gevşiyor, çıkarmana ve takmana yarıyor. Sağa çevirince de takılıyken sabitlemiş oluyorsun. Tam tersi de olabilir net hatırlıyorum.
Sendeki fan Intel stok fanı değil. Daha dandik, Çin malı bir soğutucu. Üst taraftaki geniş yüzeyli klipsli bastırarak çentikten çıkarman lazım.
Hazır sistem sinerji mağazasından aldımBu fanı nereden buldunuz? Çin çonum diye bağırıyor.
Onu çıkarman için geniş çentiğe sertçe bastırman lazım ta ki kendini bırakana kadar.
- Makaleler
- 17
Diğer taraftaki için de aynısını yapabilirsin. Veya büyük yüzeyli olan çıktıysa fanı yavaşça sağ sol yapabilirsin, macundan dolayı oraya yapışmış olabilir.
Diğer taraftaki için de aynısını yapabilirsin. Veya büyük yüzeyli olan çıktıysa fanı yavaşça sağ sol yapabilirsin, macundan dolayı oraya yapışmış olabilir.
Macun evet biraz tutuyor ama hala çıkarmadım ilk defa deniyorum ve zarar vermekten de korkuyorum şu an tıkandim
Geniş olanı çıkaramadım nasıl çıkarta bilirim biraz daha detaylı anlata bilir misinGeniş olanı açınca diğeri çıkması lazım, sağ sol yapın yavaşça macun yapışmıştır.
İleri doğru ve aşağı yine itiyorum fan hareket ediyor ama çıkmıyorGeniş olanı açınca diğeri çıkması lazım, sağ sol yapın yavaşça macun yapışmıştır.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-