Geraltın kılıcı
Üstün
Ne oldu ki?Intel daha iyi. Üstteki arkadaş AMD kullanmamış belli ki.![]()
Ne oldu ki?Intel daha iyi. Üstteki arkadaş AMD kullanmamış belli ki.![]()
Stabil degilmis AMD islemciler, hesaplama hatasi yapiyormus.
Bu kadar sert olmaya gerek yok. Zaten yorum yapan herkes bu iki markanın işlemcilerinden birini veya ikisini kullanıyor bilgisayarında/bilgisayarlarında.Her zaman olduğu gibi gençler kullandığım ürünü benden iyi biliyor. Seviyorum bu forumları ya.
Peki bendeki kadar entüzyaz seviyede kullanabilen kaç kişi var? Hem ben sert değilim yav sadece gıcık birisiyim biraz o kadar.Bu kadar sert olmaya gerek yok. Zaten yorum yapan herkes bu iki markanın işlemcilerinden birini veya ikisini kullanıyor bilgisayarında/bilgisayarlarında.![]()
Konuda genel olarak Intel ve AMD tartışılıyor aslında. Bu markaların özellikle bir veya birkaç modeli karşılaştırılmıyor. Yani görselini attığın modeller özel olarak karşılaştırılmıyor.Peki bendeki kadar entüzyaz seviyede kullanabilen kaç kişi var? Hem ben sert değilim yav sadece gıcık birisiyim biraz o kadar.
Yok düşük modeller de deneyimledim de onları da atmak istemedim bu kadar üst düzeyini kullanmış birisi olarak yorum yapmak istedim ama yanlış anlaşıldım galiba.Konuda genel olarak Intel ve AMD tartışılıyor aslında. Bu markaların özellikle bir veya birkaç modeli karşılaştırılmıyor. Yani görselini attığın modeller özel olarak karşılaştırılmıyor.
Ayrıca sadece en üst model işlemcilere sahip olanların yorum yapma hakkı vardır diye düşünmek de yanlış. Forumları sadece zenginler mi kullansın, sadece zenginler mi fikirlerini belirtsin?
Bu arada kendi tecrübelerinden yola çıkarak söylediklerine/fikirlerine lafım yok. Konuyu okuyup insanların tecrübelerinden bir şeyler öğrenirim diyordum. Sadece tavrını yanlış bulduğum için eleştirmek istedim, o kadar.
Senin kullandığın kadar kaliteli işlemci kullanmayan, hatta senin eskiden kullandığın düşük model işlemcilerden bile daha düşük model işlemci kullanan kişiler de yorum yapabilsin. Seninkiler kadar onların yorumları da önemli.Yok düşük modeller de deneyimledim de onları da atmak istemedim bu kadar üst düzeyini kullanmış birisi olarak yorum yapmak istedim ama yanlış anlaşıldım galiba.![]()
Ha bu arada ortalama bir AM4 sistem de var onda da saçma sapan sorunlar çıkabiliyor. Intel'de ömrüm boyunca yaşamadığım saçma sapan şeyler. Sistem de şu ortalama bir şey.Yok düşük modeller de deneyimledim de onları da atmak istemedim bu kadar üst düzeyini kullanmış birisi olarak yorum yapmak istedim ama yanlış anlaşıldım galiba.![]()
Aga ben öyle bir anlamda paylaşmadım ki, amacım top seviyede bile saçma sapan sıkıntılar yaratabiliyorken giriş seviyedeki adamın çekeceği dertlerdi. Kaldı ki giriş ya da orta seviyede daha çok kullanan var. Asla küçümseyici bir tavır ya da düşünceyle yaklaşmam. Zengin fakir diye de ayrımcı değilimdir kaldı ki zengin falan da değilim bu arada.Senin kullandığın kadar kaliteli işlemci kullanmayan, hatta senin eskiden kullandığın düşük model işlemcilerden bile daha düşük model işlemci kullanan kişiler de yorum yapabilsin. Seninkiler kadar onların yorumları da önemli.![]()