Hangi işletim sistemini tercih edersiniz?

• iOS

Oy: 23 37,7%
  • Android

Oy: 38 62,3%

• Oy verenlerin toplamı
    61
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sosyal üyeleri olarak, bütçenizden ve modellerden bağımsız olarak telefonlarda hangi platformu tercih edersiniz? Sebepleriyle birlikte bu konu altında toplanalım diyorum :).

Ben şahsen daha rahat bir kullanım sunduğu için Android tercih ediyorum.

iOS ekosistemine alıştım. O yüzden her zaman iOS derim.

Android, Linux tabanlı.
iOS, kapalı kutu.
Karşılaştırma bitti, Android win.

Fanboylar ifade atmaya başladı bile, devam zevk alıyorum her beğenmedim geldiğinde 😏.
Hahaha çançinçon güvenliksiz telefonunla sana başarılar. 🤣
Uff kanka 100x öf öf ne çekiyorum o ne lan o iPhone mu o? Kanka versene bir fotoğraf çekiceğim ya benimki de iyi ama İnstagram kalite düşürüyor yaaa. 😭😭🤣🤣
Kanka İnstagram Aero indiriyorum bak görüldü bilgisi yok APK çok iyi abi özgürlük. Ha bu arada kanka Play Store'den iOS 17 Launcher indirdim bak aynısı oldu. 🤣🤣

Uff kanka 100X öf öf ne çekiyorum o ne lan o iPhone mu o? Kanka versene bir fotoğraf çekiceğim ya benimki de iyi ama Instagram kalite düşürüyor yaaa. 😭😭🤣🤣
Kanka Instagram Aero indiriyorum bak görüldü bilgisi yok APK çok iyi abi özgürlük. Ha bu arada kanka Play Store'den iOS 17 Launcher indirdim bak aynısı oldu. 🤣🤣

Ya zaten görüldü kapatmak için ayar yok mu orijinal Instagram'da? APK ne kadar güvenilir olabilir? APK diyenlere IPA demek lazım.

Hahaha çançinçon güvenliksiz telefonunla sana başarılar.
1713279947589.webp

Bir gün lazım olur diye kaydetmiştim o gün bugünmüş.

Android kullanıcı dostuymuş. Telefon kullananların çok büyük bir kısmı Android'in özgürlükçü yanıyla ne yapacak bunu çok merak ediyorum.

Uff kanka 100x öf öf ne çekiyorum o ne lan o iPhone mu o? Kanka versene bir fotoğraf çekiceğim ya benimki de iyi ama İnstagram kalite düşürüyor yaaa. 😭😭🤣🤣
Kanka İnstagram Aero indiriyorum bak görüldü bilgisi yok APK çok iyi abi özgürlük. Ha bu arada kanka Play Store'den iOS 17 Launcher indirdim bak aynısı oldu. 🤣🤣
Apple Instagram ile anlaşmalı olduğu için niye para vereyim ki fazladan?

Her zaman Android seçerim. Stabillik konusunda IOS'tan farksız, biraz daha oynama yapılabilen, daha fazla özelleştirilebilen bir işletim sistemi. Ayrıca emülatör nimeti var.

IOS'cuların FBI ajanı olma yolunca gitmeleri beni güldürüyor. IOS kullanınca aşırı güvende hissediyorlar kendilerini :D O sırada ünlü insanların tüm özellerinin iCloud ile ortalara saçılması ve IOS'unda virüs kapabildiği gerçerği benim bir yerimle gülmeme sebep veriyor.

Onu geç, sanki bana FBI bunları izliyorda aşırı gizli ve korunaklı olmaları gerekiyor. Sanırsın bana telefonlarında devlet sırrı tutuyorlar.

• Kızgın
İfadeler: 199

Gel seni İnstagram sayfama davet edeyim :) Tüm fotoğraflar ve videolar S23 Ultra ile çekildi, gram kalite kaybı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.