Detaylar
Kim cevapladı?dewberry 9
Üstün
Garantinin kabul etmesi lazım. Backlight problemi diye bir mevzu var sonuçta.Ekranın ortasında hafiften bir kararıklık var ve garantisi devam ediyor. Sizce garanti kabul eder mi? Benlik bir sıkıntı değil çünkü.
Son düzenleme:
OLED yanığı değil hocam mor kısımda hafiften bir kararıklık var bu sabah fark ettim.Garantinin kabul etmesi lazım. OLED yanığı diye bir mevzu var sonuçta.
OLED yanığı öyle bir şey değil dostum.Garantinin kabul etmesi lazım. OLED yanığı diye bir mevzu var sonuçta.
Normal gözüküyor. Duvar kağıdı değişince aynı mı?OLED yanığı değil hocam mor kısımda hafiften bir kararıklık var bu sabah fark ettim.
Eki Görüntüle 61585
Aynı. Bazen beyaz renklerde koyu olan alan daha açık renk gözüküyor.
Beyaz ekran açıp öyle paylaşma ihtimaliniz var mı?Aynı. Bazen beyaz renklerde koyu olan alan daha açık renk gözüküyor.
Yarın paylaşayım hocam şu an cihaz bende değil ablamda.Beyaz ekran açıp öyle paylaşma ihtimaliniz var mı?
Son düzenleme:
dewberry 9
Üstün
Biliyorum ancak ne dendiğini bilmiyorum. OLED yanığı normalde görüntünün kalıcı olması. Arkadaşınki LED ekranlardaki backlight sorunu gibi bir şey.OLED yanığı öyle bir şey değil dostum.
Normal gözüküyor. Duvar kağıdı değişince aynı mı?
OLED yanığı aklıma gelen ilk şey olduğundan yazdım, düzeltiyorum.
Bendeki mor olan kısımda hocam.Bunu diyorsan o arkaplan ile alakalı
Eki Görüntüle 61587