Bayro 52

Üstün
Makaleler
10
Yer
İstanbul
Android bir cihaza o kadar para vermek istemiyorum, zira artık Android'in de iOS'tan bir farkı kalmadı, bootloader vs.

Sizce S25'e bir sans vermeli miyim, yoksa 15 mi almaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Android bir cihaza o kadar para vermek istemeyip 60 Hz bir telefona o kadar para vermek istiyorsunuz yani? :D

S25 tartışmasız.
OLED panele sahip ama yine de bu kadar verilir mi bilemedim. Şahsen S25 ekran dışında işlemci+batarya konusunda iPhone 15'ı tokatlıyor kamera kısımda emin değilim.

OLED panele sahip ama yine de bu kadar verilir mi bilemedim. Şahsen S25 ekran dışında işlemci+batarya konusunda iPhone 15 tokatlar da kamera kısımda emin değilim.

iPhone 15'ler oyun açınca ısınıp kapanan cihazlar yalnız :rofl: İşlemci konusunda da S25 gömlek üstün iPhone 15'ten.

OLED panele sahip ama yine de bu kadar verilir mi bilemedim. Şahsen S25 ekran dışında işlemci+batarya konusunda iPhone 15 tokatlar da kamera kısımda emin değilim.
S25 de AMOLED, batarya konusunda da önde, kamera konusunda da önde, işlemcide de önde. iPhone 15 rakibi bile olamaz.

S25 de AMOLED, batarya konusunda da önde, kamera konusunda da önde, işlemcide de önde. iPhone 15 rakibi bile olamaz.

iPhone 15'ler oyun açınca ısınıp kapanan cihazlar yalnız :rofl: İşlemci konusunda da S25 gömlek üstün iPhone 15'ten.
Zaten dediklerinizi dedim, sadece S25 kamera kısımda emin değildim, bazı serilerinde kamera performansı beğenilmiyordu. İphone 15 ile kıyasla bilmiyorum.

Zaten dediklerinizi dedim, sadece S25 kamera kısımda emin değildim, bazı serilerinde kamera performansı beğenilmiyordu. İphone 15 ile kıyasla bilmiyorum.

Kamera olarak da üstün. Samsung fotoğraf çekiminde iPhone'den her türlü üstün. S23'ler 14 Pro'ları geçiyordu mesela :D