iPhone 16 alacak mısınız?

• Evet

Oy: 3 3,2%
  • Hayır

Oy: 91 96,8%

• Oy verenlerin toplamı
    94
  • Anket kapandı .
Direkt olarak hayır. Bunun nedenini ise tek bir video ile açıklayabilirim. Buyurun:

Tabii ki bu video, işin biraz şaka malzemesi ama ben olsam 65.000 TL'den başlayan ve sözde "yeni model" olmasına rağmen hala 60 Hz yenileme hızına sahip bir telefona bu kadar para vermezdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, iPhone 16 tuzlu fiyatlarla kısa süre içinde Türkiye'de satışa çıkacak. Siz iPhone 16 alacak mısınız?
Hayır. iPhone 13 kullanıyorum ve devrimsel bir yenilik yapılmadığı sürece 3-4 sene daha kendisiyle beraberiz muhtemelen. Baz modellere geliştirmeler yapmayı Apple iPhone 12 ile beraber durdurdu. 12 ile beraber son majör değişiklikler yapıldığından beridir yerinde sayıyor baz model ailesi.

Yaklaşık 3 yıldır 13 Pro kullanıyorum, pil sağlığı da hâlâ %90'ın üstünde. Almak için hiçbir neden görmüyorum. Apple, almaya değecek doğru düzgün bir telefon çıkarana kadar ya da bu telefon kırılana kadar kullanmaya devam ederim.

Android 2.3'ten beri Android kullanıcısyım ve Apple ekosistemini gerçekten merak ediyorum. Yalnız bana kalırsa oradaki alınabilecek tek telefon 16 Pro Max ki onun da fiyatı malum. Poco F6 Pro'mla şu anlık mutluyum, o yüzden düşünmüyorum. İleride fiyat politikaları değişirse belki.

Hocam hat kismini nasıl hallediyorsunuz?
Yd cihazlarda, 4+4 ay kullanıyorlar geri kalan 2+2 ay içinde tr cihazı bir iphone kullanıyorlar. Bazı telefoncular hat kullanımını 2 ay daha uzatabildiğini de söylüyor.

Yd cihazlarda, 4+4 ay kullanıyorlar geri kalan 2+2 ay içinde tr cihazı bir iphone kullanıyorlar. Bazı telefoncular hat kullanımını 2 ay daha uzatabildiğini de söylüyor.
4+4 ay kullanım için yd cihazın çift simli olması da gerekiyor.