Apple'ın gelecek yıl çıkaracağı yeni telefon modeli iPhone 16'nın üzerinde hiçbir fiziksel tuş yer almayabileceği belirtildi. Ne düşünüyorsunuz?

Bunu büyük bir yenilik olarak gören apple fanboy’lar ayin yapmaya gitti bile. Bu yıllardır Android tarafında giriş seviye telefonlarda, hatta parmak izi sensörlü bir şekilde var.

Arkadaslar Cupertino'dan aldigim son (!) bilgiye gore iPhone 16 soyle olacakmis:

Eki Görüntüle 40326

Yaptıkları hiçbir şeyde yaranamıyorlar. Yapmasalar zaten yaranamıyorlar. Siz de bir ilginçsiniz. Tekrar söylüyorum, endişeleneceğiniz son şey bu olsun yani. Bir çözümü olur telefon kapandı diye kimse ortada kalmaz. Konu ne, biz neyi tartışıyoruz şurada. 🤦‍♂️
O sensörün bir arıza sonucu bozulma olasılığı daha fazla? Nasıl uzun ömürlü diyebiliyorsunuz onu anlamadım.

Kullandığım cihaz Mate 30 Pro'da sadece güç tuşu var. Ses açma kısma tuşları bile yok.

Biraz geç kalmışlar sanki denemek için ama.
Evet hocam yıllardır Huawei, Honor ve Samsung gibi markalar da birkaç yıldır bu özelliği kullanıyor. Bunu “yenilik” olarak sunmaları aşırı komik.

Bu saçma sapan dandirik tasarımı bir ortaya atmış? Markalar böyle bir şey yapar mı sizce 🤡 Rezalet duruyor, gerçekleşmeyeceği ortada.

Son düzenleme:
sensörün bir arıza sonucu bozulma olasılığı daha fazla? Nasıl uzun ömürlü diyebiliyorsunuz onu anlamadım.
Kardeşim drone’lar da uçmasın o zaman. Her tarafları sensör. Bozulur da birinin kafasına düşer mazallah…

Öyle kolay kolay bozulmaz merak etme. Kaç kere bir telefonun sensörünün bozulduğuna şahit oldun ki?

Kardeşim drone’lar da uçmasın o zaman. Her tarafları sensör. Bozulur da birinin kafasına düşer mazallah…

Öyle kolay kolay bozulmaz merak etme. Kaç kere bir telefonun sensörünün bozulduğuna şahit oldun ki?
Mantığına hayran kaldım, bir daha olmasın. Hayır yani, telefondaki dokunmatik bir tuş ile drone sensörünü nasıl bir tutuyorsunuz?

Bu imparatoru özledik valla ya. Bunu görmeyi çok istemiştim.
1714294239503.webp