Son düzenleme:
Böyle bir sonuca nasıl ulaştığınızı öğrenmek isterim. Elimde Samsung'un giriş seviye tableti var (SM-T290). Kendisi 4 yıllık ve hâlâ 6 saat civarı ekran süresi alabiliyorum.
Eski dandik işlemcilerle tabii ki yüksek pil performansı alırsın. Günümüz orta seviye Samsung'ları da aynı şekil iyi performans sunuyor pil ömründe.

Önemli olan yüksek güçlü yongalarda pil ömrünü sağlayabilmek. Apple en yüksek güçlü işlemcilerinde harika pil ömrü sağlarken Samsung her zamanki gibi cozurtluyor.

Eski dandik işlemcilerle tabii ki yüksek pil performansı alırsın. Günümüz orta seviye Samsung'ları da aynı şekil iyi performans sunuyor pil ömründe.

Önemli olan yüksek güçlü yongalarda pil ömrünü sağlayabilmek. Apple en yüksek güçlü işlemcilerinde harika pil ömrü sağlarken Samsung her zamanki gibi cozurtluyor.

8 gen 1 ile 6 saat alıyorum dostum. Bir de senin sadece Apple ve Samsung mu var telefon pazarında? Xiaomi Huawei Honor Vivo Oppo vs var. Onları da konussana :D

8 gen 1 ile 6 saat alıyorum dostum. Bir de senin sadece Apple ve Samsung mu var telefon pazarında? Xiaomi, Huawei, Honor, Vivo, Oppo vs. var. Onları da konuşsana :D
6 saat pil ömrüne biz güleriz Apple'da. Piyasada adı geçen bir Samsung var. Asıl bu telefonları kullananlar karşımıza geçsin de alaşağı edelim, var mı aranızda bu telefonları kullanan? Samsung harici üst seviye Android. Sizin indirimde bile yüzüne bakmadığınız telefonları biz niye kıyas diye kabul edelim?

Teknoloji gelişse bile, optimize yapılsada Android'de kesinlikle daha kötü performans gösterirdi Apple'ın optimizesi iyi ama kapasite asla yetmez. Dediğim gibi birkaç saat yetsede 1 günü çıkarmaz.
Firmalar zaten amiral gemileri gitgide inceliyor. Rekabet güzel bir şeydir. İnce telefon zamanı geliyor ama silikon karbon kullanmıyorsan çok zor bataryasının iyi olması. Bu her marka için geçerli.

Dediğiniz doğru, yeni nesil cihazlar zaten halihazırda inceliyor ancak artık insanlar birbirlerine benzeyen tasarımlara sahip telefonlardan sıkıldı. Şirketler farklı tasarım dillerinde yeni cihazlar yapma gayretinde. Bu "Air" veya "Edge" mevzusu tıpkı katlanır telefonlar gibi yeni bir rekabet unsuru aslında. iPhone 17 Air, Apple'ın Samsung'un S25 Edge'i gibi ilk ince telefon denemesi olacak. Her şeyin bir anda olmasını beklememek lazım. Bırakın şirketler rekabet etsin, teknolojilerini geliştirsinler. Zamanla bu sorunlar çözülür zaten. Bu durumda daha çıkmamış bir telefon yüzünden tartışmak pek doğru değil.

Böyle bir sonuca nasıl ulaştığınızı öğrenmek isterim. Elimde Samsung'un giriş seviye tableti var (SM-T290). Kendisi 4 yıllık ve hâlâ 6 saat civarı ekran süresi alabiliyorum.
Bende de Tab S9 plus var. Şarjı bitmesin diye düşük güç modunda kullanıyorum. Ona rağmen bende 6-7 saat kadar ekran süresi alıyorum. One UI 7 güncellemesinden sonra iyice sapıttı pil tüketimi. Kıyasınız yanlış kısacası.

Samsung her zamanki gibi cozurtluyor.

Açıkçası yukarıda S22 ile 6 saat civarında ekran süresi alındığı yazmış. Snapdragon 8 gen 1 bildiğiniz gibi ısınma sorunları olan verimsiz bir işlemci. Buna rağmen 6 saat civarında ekran süresi verebiliyorsa "cozurt"lamış olmuyor.

6 saat pil ömrüne biz güleriz Apple'da. Piyasada adı geçen bir Samsung var. Asıl bu telefonları kullananlar karşımıza geçsin de alaşağı edelim, var mı aranızda bu telefonları kullanan?
15 Pro'nun nasil cozurttugunu gormedin sanirim. Bayagi alasagi edersiniz Tim Cook'la beraber hatta. :geek:Ayrica S22, Samsung'un en kotu telefonu. Samsung'un olusu bile 6 saat. Sen dusun gerisini.