İnceleme iPhone 6S

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1151
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    iphone iphone 6s
17-18 saat minimum? Hah.

İfadeler: 199
iPhone sevmem ama iPhone 6s çok iyi bir cihaz. Kaç yıldır piyasada ve hala çok hızlı telefon. Apple o kötü zamanlarda, bu kaliteyi çıkardı yani.

Dedigim gibi, duzenlemede de belirttim zaten, minimum kullanimda 17 saate yakın almistim.
Yani minimum kullanımdan bahdedecekseniz ben kendi telefonumu kapatsam köşede bekletsem 4 saat gider. Sadece saate bakmak için açarım anca öyle yani çok mantıksız olmuş sanki günümüzde 6S alınır diyen Apple fanboylarının yorumu gibi olmuş.

6S alınır diyen Apple fanboylarınun yorumu gibi olmuş.
İncelemede belirttim 6S alinmaz diye. Uygulama destegi bile belki 2 buyuk ihtimalle de 1 yil sonra gidecek.
iPhone sevmem ama iPhone 6S çok iyi bir cihaz. Kaç yıldır piyasada ve hala çok hızlı telefon. Apple o kötü zamanlarda, bu kaliteyi çıkardı yani.
Ciktigi donem icin evet oyle ama alınabilecek bir cihaz degil şu an.

Kisaca; iPhone 6S dusuk butcede yedek amacli alınabilecek telefonlardan. Batarya ve performansı yeterli, kamerasi da ortalama. Dusuk butcede iPhone istiyorsaniz da alabilirsiniz. Ortalama fiyati 2500-2800 arasi.

Sağlıcakla kalın
Düşük bütçede bile alınmaz, ikinci el eski Samsung veya xiaomi tercih ederim o bile daha iyi.

Bir zamanın en iyisi emekliye ayrılalı çok oldu, en dip model 8 alınmalı bence (ki onu da önermem TR şartlarında). Böyle görmek hoş oldu 6S'i .

Ciktigi donem icin evet oyle ama alınabilecek bir cihaz degil şu an.

O zamandan beri cihaz almadım. iPhone 6S kullanıyorum. Hala yeterli benim için.

Genel olarak; Not tutuyorum, WhatsApp kullanıyorum, Clash oynuyorum, TFT oynuyorum, arama ve mesajlaşma için kullanıyorum. Bi' ara Linux shell bile kurdum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…