Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

8731

Deneyimli
Bazı kullanıcılar telefonumu X süre kullandım %1 pil sağlığı düştü tarzında konular açıyor, bu bataryanın sağlığı hiç mi azalmasın? Yok efendim iyileştirilmiş pil sağlığı kullandım, yok efendim %20 - %80 arası kullandım yok efendim hiç şarj etmiyorum sağlığı azalmasın diye konu içerikleri gerçekten çok kanser.

Pil teknolojisi zaten belli, ne kadar kullanırsan ya da kullanmaz isen o kadar pil kaybı olur, onu geçtim zaten Apple destek telefona bağlanıp gerekli bilgiyi veriyor. Diğer forumdaki gibi bari burayı kirletmelerine müsaade etmeyin.

İster kullanın, isterseniz de kullanmayın bir şekilde düşecek. Tüketim ürünü olduğunu unutmayın.

Artı -27 Eksi
Katılıyorum ama şunu da düşünmek lazım. Konuyu açanın yaşını bilmiyoruz, interneti nasıl kullanıyor bilmiyoruz, araştırmayı seviyor mu bilmiyoruz, internetteki bilgilere ne derece güveniyor bilmiyoruz, Apple'ın kendi sitesine girip bakmayı akıl etmediğini bilmiyoruz ve üyenin daha ilk konusu ve mesajı. 1 üye kaybetti şu anda forum.
Evet hocam bu durumda üyeye yüklenmemek gerek. Zaten yukarıda dedim, arkadaş muhtemelen böyle bir soruya sinirlenmiş ve bu yüzden bu konuyu acmis. En kötü dediğim gibi direkt cevaplanmis bir konu paylaşılıp "bu konuyu bir kontrol etmenizde fayda var" denilebilir.

Yine bu hafif, ilk birkaç mesajında bayagi garip linçler yiyen insanlar gördüm. Bir kişi başlıyor, üç beş üye de linci devam ettiriyor. Millet burada birbirine kin falan tutuyor yahu. Ben beş saniye sinirlenirim 6. saniye unuturum yani insanları kırmaya gerek yok (çok garip konular olmadigi sürece :D).

Evet hocam bu durumda üyeye yüklenmemek gerek. Zaten yukarıda dedim, arkadaş muhtemelen böyle bir soruya sinirlenmiş ve bu yüzden bu konuyu acmis. En kötü dediğim gibi direkt cevaplanmis bir konu paylaşılıp "bu konuyu bir kontrol etmenizde fayda var" denilebilir.

Yine bu hafif, ilk birkaç mesajında bayagi garip linçler yiyen insanlar gördüm. Bir kişi başlıyor, üç beş üye de linci devam ettiriyor. Millet burada birbirine kin falan tutuyor yahu. Ben beş saniye sinirlenirim 6. saniye unuturum yani insanları kırmaya gerek yok (çok garip konular olmadigi sürece :D).

Bak senle ben de bir konuda baya bir tartıştık. Sinir olmuştum sana. Ondan sonra dedim ki "Abi ne gereği var şurada insanlarla niye tartışırsın?" sonra ya ben kapattım konuyu ya sen kapattın. Tartışma gayet olabilir. Ama dediğin gibi kin gütme nedir be. Hakikaten nefret duygusunu seziyorum bazı konularda. Bugün mesela bir yorum yaptım, 7 kişi mi 8 kişi mi direk beğenmedi. Kimse de sormadı "O yazdığında ne demek istedin hocam?" diye. Direk beğenmediler. Eğitilmeye, öğrenmeye de kapalı insanlarız. :D

Paragrafın ilk kısmına gelecek olursak, hiç bir şey üyeye yüklenmez. Üye bu, yazar da çizer de. Buna modlar ya da adminler karar verir. Modlar uygun görmüş ki konuyu açmış. Cevabın varsa ver, yoksa bakma konuya. Neden konuyu bakıp bir de böyle konu açarsın? Ben de ona tutuldum mesela. :D