Winner

Üstün
Arkadaşlar doktora gidiyorum damla yazıp temizleyip gönderiyor. Sonra tekrardan tıkanıyor kulaklarım. Ciddi işitme kaybı yaşıyorum şu an. Ne yapmam lazım?

Arkadaşlar doktora gidiyorum damla yazıp temizleyip gönderiyor. Sonra tekrardan tıkanıyor kulaklarım. Ciddi işitme kaybı yaşıyorum şu an. Ne yapmam lazım?

Bende kulak kirinden yaşıyordum eğer devlete gidiyorsanız adam bir şey yok deyip 3-5 ilaç yazıp gönderiyor. Tavsiyem kulak ve göz gibi şeylerde özele gitmeniz. Özellikle bende de sağ kulağımda ses kaybı vardı ve artık ahizeden gelen sesi duyamıyordum bu yüzden medipolü tercih ettim ve aşırı memnunum. Bir kere ödeme yapıyorsun ama kontrol hakkı da veriyorlar.

Bu soruyu bize sormak yerine doktoruna gidip, bu verdiği damlanın bir işe yaramadığını ne yapmanızın gerektiği hakkında soru sormanız gerekiyor. Forum burası, eğitim araştırma hastanesi değil. Bazı soruların cevabını kimse veremez.

Aynısını bana da yazdılar, sürekli yapmak sıkıyor bir yerden sonra, kulak kiri yüzünden işitme kaybı yaşıyorsanız pamuk temizleme çubuğu yerine yay şeklinde olan temizleyicileri kullanın.

Tavsiye etmiyorum özellikle bende bu sorundan böyle kurtulmayı denedim ve kulak zarımı deldiğimden kir arkasına kadar girmiş.

Bende kulak kirinden yaşıyordum eğer devlete gidiyorsanız adam bir şey yok deyip 3-5 ilaç yazıp gönderiyor. Tavsiyem kulak ve göz gibi şeylerde özele gitmeniz. Özellikle bende de sağ kulağımda ses kaybı vardı ve artık ahizeden gelen sesi duyamıyordum bu yüzden medipolü tercih ettim ve aşırı memnunum. Bir kere ödeme yapıyorsun ama kontrol hakkı da veriyorlar.
Hocam özelde gittim hep. Hatta 4-5 kere gittim. İki kulağımda da işitme kaybı var bende.

Tavsiye etmiyorum özellikle bende bu sorundan böyle kurtulmayı denedim ve kulak zarımı deldiğimden kir arkasına kadar girmiş.

Hocam o kadar derine sokmak zaten zararlı, kulağı hastanede tamamen temizlettikten sonra çok derine inmeden görünen yerleri almak yetiyor, ben şu an öyle yapıyorum uzun süredir hiçbir sorun yok.