Arkadaşlar doktora gidiyorum damla yazıp temizleyip gönderiyor. Sonra tekrardan tıkanıyor kulaklarım. Ciddi işitme kaybı yaşıyorum şu an. Ne yapmam lazım?

Sağ olsunlar birisi sol kulağımda iltihap, ikincisi kir, üçüncüsü ise gerçek muayne yaparak sinirlerde zedelenme olduğunu belirledi sol kulağımı sağır ettiler damla yazıyorlar gerçekten. Çok ağır bir çınlama olduğum yerde duramıyordum kıvranıyordum zamanla alıştım sürekli geçmeyen bir çınlama varsa aklınızda bulunsun. 3 Evet'le uğurladılar.

Bu soruyu bize sormak yerine doktoruna gidip, bu verdiği damlanın bir işe yaramadığını ne yapmanızın gerektiği hakkında soru sormanız gerekiyor. Forum burası, eğitim araştırma hastanesi değil. Bazı soruların cevabını kimse veremez.
Herhalde doktordan yanıtı alamadığım için buraya konuyu açtım. Bende biliyorum doktora sormayı.

Sağ olsunlar birisi sol kulağımda iltihap, ikincisi kir, üçüncüsü ise gerçek muayne yaparak sinirlerde zedelenme olduğunu belirledi sol kulağımı sağır ettiler damla yazıyorlar gerçekten. Çok ağır bir çınlama olduğum yerde duramıyordum kıvranıyordum zamanla alıştım sürekli geçmeyen bir çınlama varsa aklınızda bulunsun. 3 Evet'le uğurladılar.
Dediğim gibi her seferinde bir şey yok diyip gönderiyor.

Herhalde doktordan yanıtı alamadığım için buraya konuyu açtım. Ben de biliyorum doktora sormayı.

Doktorunuzdan yanıt alamayıp, forumdan bir doktor seçmeye mi karar verdiniz, beni yanlış anlamayın. Burada kimse doktor kadar net bir bilgi veremez.

Herhalde doktordan yanıtı alamadığım için buraya konuyu açtım. Ben de biliyorum doktora sormayı.

Dediğim gibi her seferinde bir şey yok deyip gönderiyor.

İkincisi ise her seferinde bir şey yok deyip gönderiyorlarsa, ya özele gideceksiniz, ya da devlette ki doktora bu işe yaramıyor deyip göndermesine mani olacaksınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acıbadem/Koç veya Medipol bu konuda çok iyi hastaneler. Ayrıca Ermeni hastanelerine (Surp Pırgiç'i bu konuda tek geçiyorum.) de yönelebilirsiniz.
İşitme kaybı için genellikle tek yol işitme cihazı gibi duruyor.

Acıbadem/Koç veya medipol bu konuda çok iyi hastaneler. Ayrıca ermeni hastanelerine (surp pırgiç'i bu konuda tek geçiyorum.) De yönelebilirsiniz.
İşitme kaybı için genellikle tek yol işitme cihazı gibi duruyor.

Bana dendiği kadarıyla erken teşhiste ilaç tedavisi var bir 3 gün içinde falan gerisini bilmiyorum