Ekim'den beri Technopat'te ne kadar Filistin konusu varsa oradaydım. İnsanlar sadece Arapları sevmediği için açıkça İsrail destekliyordu. İsrail'e seküler diyenler bile vardı.

Topraklarını satmışlar, bizi arkamızdan vurmuşlar diyenler vs. dolusuyla vardı.

Bütün bunlar şu anda var olan soykırıma herhangi bir meşruluk katmıyor ama aklıma gelen ve gelmeyen iddiaların çoğu yalandan ibaret. Bu yalanları açığa çıkarmak adına gerçekten elimden ne geldiyse kaynaklarıyla beraber paylaştım.

Boykot meselesi bu yüzden pek umrumda olmadı. Ama konuda değinilen boykotun samimiyetsiz oluşuna kesinlikle katılıyorum. İyi niyetle yapıldığına eminim ama cehalet, sizin de belirttiğiniz gibi Yemen'deki Müslüman kardeşleri için eylem yapmalarını da olanaksızlaştırdı. Bilmiyorlar bile. Halbuki Yemen'de müthiş bir direniş var. Hiç kimsenin cesaret edemediği şeyler yaptılar. İsteyen araştırabilir. Orada da Filistin'de olduğu gibi muazzam bir direniş söz konusu.

Ekim'den beri Technopat'te ne kadar Filistin konusu varsa oradaydım. İnsanlar sadece Arapları sevmediği için açıkça İsrail destekliyordu. İsrail'e seküler diyenler bile vardı.

Topraklarını satmışlar, bizi arkamızdan vurmuşlar diyenler vs. dolusuyla vardı.

Bütün bunlar şu anda var olan soykırıma herhangi bir meşruluk katmıyor ama aklıma gelen ve gelmeyen iddiaların çoğu yalandan ibaret. Bu yalanları açığa çıkarmak adına gerçekten elimden ne geldiyse kaynaklarıyla beraber paylaştım.

Boykot meselesi bu yüzden pek umurumda olmadı. Ama konuda değinilen boykotun samimiyetsiz oluşuna kesinlikle katılıyorum. İyi niyetle yapıldığına eminim ama cehalet, sizin de belirttiğiniz gibi Yemen'deki Müslüman kardeşleri için eylem yapmalarını da olanaksızlaştırdı. Bilmiyorlar bile. Halbuki Yemen'de müthiş bir direniş var. Hiç kimsenin cesaret edemediği şeyler yaptılar. İsteyen araştırabilir. Orada da Filistin'de olduğu gibi muazzam bir direniş söz konusu.

Hocam hazır siz Yemen konusundan bahsetmişken bende buraya bir link bırakayım. Yemen konusuna hakim olmayanlar ya da bu konu hakkında bilgi sahibi olmayanlar varsa aşağıya bırakacağım link üzerinden az da olsa bilgi edinebilirler.

Yemen'de neler oluyor?

Boykot etmek eğer ürünü hiç almamaksa evet mantıklı. Ama alıp ürünü yakmak, yıkmak, dökmekse işte o boykot olamaz. Çünkü üretici ürünü satıp satmadığına bakar. Ürünü sattıktan sonra ürününün başına ne geldiğini umursamaz.

Kimin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor. Ben boykot ürünleri almıyorum, para vermiyorum. Coca-Cola yerine Sarıyer alırım, Nestle yerine Torku alırım, Algida yerine gider mahalle dondurmacısından alırım. Zaten temizlik, ve kişisel bakım ürünlerinde çok güzel yerli markalarımız var. Agarta diş macunu aldım çok beğendim.

Hiç kimsenin hiç kimseyi düşündüğü yok tek amaçları prim kasmak, oy toplamak oy topladıktan sonra seni beni gram düşünen yok.

Not: Anlaşılmayan bir konu var. Ben konu içerisinde "Katliam falan yok, boykot saçmalık" demiyorum. Protestocuların büyük kısmının yaptığı boykotun zerre kadar samimi olmamasından bahsediyorum. Çünkü bahsettiğim kesim yalancı siyasilerin gazlamaları ile fikir değiştiren ve yalancı siyasilerin gazlamaları sonucu boykot yapmaya karar veren koyunlardan oluşuyor.