Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gazdan bile etkilenen bir coğrafyada yaşadığımıza göre, tabii ki etkilenecek. Dolaylı veya doğrudan, bir şekilde etkileneceğiz. Buna karşı önlem almamız gerekiyor, profesyonel akıllarla.
ABD ve İsrail ile ilişkiler iyi olursa muhtemelen bize bir şey patlamayacak aması ise mülteci akını ama söylenene göre yani ülkenin büyük çoğunluğu Sünni ve İranlılar böyle olmadığı için ülkeye almamayı düşünüyor iktidar ki en güzeli. Br de İranlılarla uğraşamayız. Suriyeli, İranlının yanında melek kalıyor.
İsrail'in sınırlar muhtemelen Lübnan ve Ürdün'ü de yutacak vakti geldiğinde. İran ve Irak kukla devlet olmaya zorlanacak. Durum rahatsız edici de ben kendi ülkeme gelinmediği sürece ülkeyi tehlikeye atmayı mantıksız buluyorum. İran ve Filistin için Türkiye'yi bombalatmayı mantıksız buluyorum.