Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Bence İran'ya ABD müttefiki olarak ABD tarafından ezilecek ya da istikrarsızlaşma noktasına gelecek.
2 İsrail oyna gözün kapalı.
Niye sıçrasın? Orta sayanın koruyucuları Rusya, ve Çin sert biçimde.
Bruhistan
Başarılı
Ya hocam benim yaşadığım ülke (Türkmenistan) İran sınırına yakın biliyorsunuz. Eğer Allah korusun öyle böyle bize kazara bomba atarlarsa hem Türkmenistan hem de diğer Orta Asya devletlerine sıçramasından endişeliyim.Niye sıçrasın? Orta sayanın koruyucuları Rusya, ve Çin sert biçimde.
Savaş böyle uzaktan uzağa bombalamayla ve uçak bombardımanı ile olmaz. Kıran kırana savaşı İran İsrail'e veya İsrail İran'a girdiğinde görürsünüz. Burada da asimetrik savaş başlar. Asimetrik savaşların da kazananı olmaz, tıpkı Hamas-İsrail savaşı gibi.
Senin canın can da savaşan insanların veya o bölgede yaşayan insanların canı can değil mi yani? Tüm dünyada savaş kopsun ama can Erzincan'ımıza bir şey olmasın der gibi. Komik.Ya hocam benim yaşadığım ülke (Türkmenistan) İran sınırına yakın biliyorsunuz. Eğer Allah korusun öyle böyle bize kazara bomba atarlarsa hem Türkmenistan hem de diğer Orta Asya devletlerine sıçramasından endişeliyim.
Bruhistan
Başarılı
Haklısınız onlarda can onlara da üzülüyorum. Fakat insan ister istemez tedirgin oluyor.Savaş böyle uzaktan uzağa bombalamayla ve uçak bombardımanı ile olmaz. Kıran kırana savaşı İran İsrail'e veya İsrail İran'a girdiğinde görürsünüz. Burada da asimetrik savaş başlar. Asimetrik savaşların da kazananı olmaz, tıpkı Hamas-İsrail savaşı gibi.
Senin canın can da savaşan insanların veya o bölgede yaşayan insanların canı can değil mi yani? Tüm dünyada savaş kopsun ama can Erzincan'ımıza bir şey olmasın der gibi. Komik.
3.5 üst.
Ölen çocuklar ve gençler olur o kadar.
İran Rejimi komple dağılacak, İran yeni yönetim sistemine geçecek. Savaşı da kesinlikle kaybedeceklerini düşünüyorum eğer ki Ruslar ve Çinlerden sürpriz bir hamle gelmezse.
Ki emin ol en sonda yazdığım sürpriz hamle gelirse hayatınızda ilk defa ve son kez uçan yüzlerce atom bombası görürsünüz.
Ki emin ol en sonda yazdığım sürpriz hamle gelirse hayatınızda ilk defa ve son kez uçan yüzlerce atom bombası görürsünüz.
RamKokusuSeven
Becerikli
Bak bu daha iyi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311