İstanbul'da AVM'de intihar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Önüne geçilebilecek bir olay değil. Kendi hayatına son vermeye kararlı olan kişi her türlü yapar. Önemli olan onun çevresinin fark edip, psikolojik destek sağlaması ve gerekirse psikiyatriye yönlendirilmesi gerekiyor. Türkiye vatandaşlarının hala mental sağlık konusunda bilinçlendirilmiş olduğunu düşünmüyorum.

Kimin ne derdi var bilmiyoruz. Dışarıdan bakınca herkes gülüyor gibi ama içerde kim bilir neler oluyor. Ekonomik sıkıntılar belki aşılır, ama ailevi problemlerde insan çöküyor. Zor 🙁

Değerli hocalarım konu kirliliği olmaması nedeniyle iki haber sunacağım sizlere, hepsi birbirine benzer haberlerdir.

Akıl fikir diliyorum intihar edecek adamda. Nasıl bir acı seni intihara sürükleyebilir? Diğerlerine üzüldüm.

Önlemlik bir durum değil bu edecek kişi her şekilde eder evinde kendini de asar vs.

Devletin genel maksimum yapabileceği yaşam koşullarını geliştirmek ve vatandaşına destek olmak.

Evde asmaları kişiyi ilgilendirir metroya otomatik kapı koymak travmaları önler yanlış anlaşılabilir hoşuma gitmiyor benim de.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt