Daha başından bu politika yapılmasaydı ve bu olay yaşanmasaydı. Aslında burada suçlu aramamak lazım. Suçun tam olarak nerede olduğu aşikâr. Sınırımız tamamen fes edilmiş durumda. Söylenecek herhangi bir söz geri getirmeyecek öğretmenimizi.

Gerçekten yok, yargıda falan bulunmuyorum. Kimi gördüysem bana kötü davrandı, kimi gördüysem kötülük yaptı. İyilik yapan göremedim daha. Yargı değil bu, bir gerçek maalesef.
Gerçek değil, bu senin gözlemin. Nerede gördünüz bu Arapları? Yoksa ülkesinden kaçan kanunsuzlar mı bu Araplar? Senin kendi ülkenin vatandaşı olan kanunsuzlar iyilik mi yapıyormuş? Her ülkede suçlu, arsız, namussuz var. Tüm milletler kötü öyleyse. Tüm milletler kötüyse bir milleti "kötü" diye göstermenin de bir anlamı yok çünkü tüm milletlerin kötü olması o diğer milleti de "normal" yapıyor. Değerlendirmeniz şimdi mantıklı geliyor mu? Kötü insanların ırkını belirleyip o milletten olan herkese kötü mü demeliyiz? Yoksa bu ırkından değil de o insanın zaten "kötü" olmasından kaynaklanıyor olmasın?

Somut veriler üzerinden konuşalım. Katar'da, Birleşik Arap Emirlikleri'nde, Umman'da, Bahreyn'de, Kuveyt'te ne kadar süreyle ne zaman bulundunuz ve kimler size nasıl bir kötülük yaptı?

İsrail oğulları da Arap kökenli. Ama onları seviyorsunuz. Çünkü size öyle dayatılıyor. Amerika seviyorsa, sizde kölesi oluyorsunuz.

Okullara da artık üst taraması zorunlu getirilmeli. Sigara, Silah, Uyuşturucu, Cep telefonu, Çakı, kesinlikle yasaklanmalı.

İsrail oğulları da Arap kökenli. Ama onları seviyorsunuz. Çünkü size öyle dayatılıyor. Amerika seviyorsa, sizde kölesi oluyorsunuz.

Okullara da artık üst taraması zorunlu getirilmeli. Sigara, silah, uyuşturucu, cep telefonu, çakı, kesinlikle yasaklanmalı.

Vallahi ben israildende nefret ederim ırkçının ötesi rezalet bir ülke. Araplardanda nefret ederim ihanetçi, pis, düzensiz bir medeniyet. Nereden çıkardınız kimin İsrail'i sevdiğini?

Daha başından bu politika yapılmasaydı ve bu olay yaşanmasaydı. Aslında burada suçlu aramamak lazım. Suçun tam olarak nerede olduğu aşikâr. Sınırımız tamamen fes edilmiş durumda. Söylenecek herhangi bir söz geri getirmeyecek öğretmenimizi.

Suçlu aramamak lazım?

Okullara da artık üst taraması zorunlu getirilmeli. Sigara, Silah, Uyuşturucu, Cep telefonu, Çakı, kesinlikle yasaklanmalı.

Evet deccal efendi herkesin İsrail'i sevdiğini söyledi kesin doğrudur(!).