Mufazakar ve nispeten diğer ilçelere kıyasla daha fazla tarikatçının bulunduğu bir ilçe. İstanbul'da her ilçe sanki farklı bir ülkeymiş hissiyatı verir. Mesela Sarıyer ile Üsküdar gibi. Çok çeşitli ve hoş bir yerdir ancak mülteci (özellikle afgan) aşırı fazla. Ev fiyatlarının ve kiralarının son zamanda düştüğünü hatırlıyorum o bölgede.

Kısacası; çok hoş, gezilecek yeri bol olan kültür dolu bir şehirdir ancak mülteci ve tarikatçı kaynıyor.

Kessssinlikle değmez İzmir de bozuluyor gibi şeyler okudum orada yaşamak yerine trakyayı falan tercih ederim. Deprem olunca da o nüfusla ne yapacağını düsün

Kessssinlikle değmez İzmir de bozuluyor gibi şeyler okudum orada yaşamak yerine trakyayı falan tercih ederim. Deprem olunca da o nüfusla ne yapacağını düsün
Eklemeyi unutmuşum. Depremden dolayı %80 falan, Fatih'in yarısından fazlası ölecek. Buna bende dahilim. Eğer depremden sonra foruma girmezsem bilin ki ölmüşümdür :D Binalar eski.

Buna bende dahilim. Eğer depremden sonra foruma girmezsem bilin ki ölmüşümdür :D Binalar eski.
1746313882590.gif