Satıcının profilinde ürüne ne kadar garanti veriyordu peki hocam? Bunu da ekleyelim, ya denk temiz bağ bir hesap size versin olmazsa destek ile iletişime geçin. Paranızı iade alın. 48 saat sonra para havuzundan satıcıya aktarılıyor.
Satıcının profili iyiydi. Herkes iyi yorum yazmıştı.

O para gitti gibi duruyor hocam hepimize ders olsun PUBG LoL Valorant Steam gibi yerlerden 2. el hesap satın alınmaz karşı tarafın biraz bilgisi varsa bir forum ve mail ile hesabı elinizden alabilyor almayın aldırmayın.
Epic games'den anlamam demişti bana. Bende anlamaz diye ondan almıştım.

O para gitti gibi duruyor hocam hepimize ders olsun PUBG LoL Valorant Steam gibi yerlerden 2. el hesap satın alınmaz karşı tarafın biraz bilgisi varsa bir forum ve mail ile hesabı elinizden alabilyor almayın aldırmayın.
O yüzden dedim zaten. Parası zaten gitti geri alamaz ama en azından hesabı kapattırabilirse parayı alan adamın da karı olmaz hesap gitmiş olur.

Epic Games'den anlamam demişti bana. Bende anlamaz diye ondan almıştım.

Yorumlara aslında fazla aldanmamak gerekiyor. Ürünün fiyatını mesela 1 liraya düşürüp gecenin bir vakti farklı hesaplardan satın alıp kendine olumlu yorum bırakanlar var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Epic games'den anlamam demişti bana. Bende anlamaz diye ondan almıştım.
Hesap satın almayın. Her platformda hesap satışı yasaktır ve öğrenilirse hesap kapatılır veya sahibi geri alır. Sizin aldığınız hesap başkasından çalınmış da olabilir. Para verdiğinizde hesapları geri alması çok kolay ve geri aldıklarında hiçbir hakkınız da bulunmuyor.

O yüzden dedim zaten. Parası zaten gitti geri alamaz ama en azından hesabı kapattırabilirse parayı alan adamın da karı olmaz hesap gitmiş olur.
Hesap maili değişince ben asıl hesabımla da o hesabı arkadaş eklemiştim. Hesabın ismi de değişmiş. Ama ben hesap bilgilerine bakınca 1.10.25 tarihinde değişebilir yazıyordu.

Yorumlara aslında fazla aldanmamak gerekiyor. Ürünün fiyatını mesela 1 liraya düşürüp gecenin bir vakti farklı hesaplardan satın alıp kendine olumlu yorum bırakanlar var.
Neyse ders oldu bir daha oyun hesabı almam. Sadece battle pass'taki spiderman fortnite skini yoktu. Çok sevmiştim onu o yüzden almıştım.

Hesap maili değişince ben asıl hesabımla da o hesabı arkadaş eklemiştim. Hesabın ismi de değişmiş. Ama ben hesap bilgilerine bakınca 1.10.25 tarihinde değişebilir yazıyordu.

Vallahi hocam güzel bir mail yaz, o hesabı kapattırmaya çalış. Tekrardan geçmiş olsun. Bana yakın olsan sana çay ve sigara ısmarlardım. Neyse üzme kendini canın sağ olsun.

Son düzenleyen: Moderatör: