Ridawkins

Uzman
Mart ayında sitelerinden Razer Wolverine V2 Pro marka oyun kolu satın aldım. Kol elime ulaştığında kronik sorunlu çıktı bu yüzden İtopya'ya değişim için geri gönderdim yaklaşık 1 aydan fazla beni beklettikten sonra yeni ürün gönderdiler ama ne yazik ki gelen kolda kronik sorunlu çıktı bu yüzden tekrar 1 aydan fazla bekleyeceğimi bilerek kolu tekrar geri gönderdim haziran ayında 2.kez kolu değiştirip gönderdiler. İlk sıkıntı burada başlıyor 2.kez değişimden gelen kol yeniden paketlenmiş kullanılmış üstünde kullanıma bağlı ölü deri ve ter lekeleri olan ve kutu içeriği eksik şekilde elime ulaştırdılar. Üstelik bu koldada farklı sıkıntılar mevcuttu. Kullanılmış kol gönderip ticari bir ahlaksız yaptıkları gerekçesiyle İtopya'yla iletişime geçtim tekrar kolu taraflarına göndermemi istediler. Bu kısımda kolun parasını ödemiş bulunuyorum ve 3 aydan fazla süredir kullanamıyorum. Kolu 3.kez gönderdikten 1 ay sonra iletişime geçip değişimin onaylandığını ama stoklarından ürün bulunmadığı için bana muadil ürün teklif edeceklerini söylediler. Muadil olarak teklif ettikleri ürünlerde eğer 10k fark ödersem Wolverine V3 Pro ya da Xbox kontrolcüsüydü. Ticari ahlaktan yoksun İtopya utanmadan ürünün muadili sayılan ve birebir değişim yapmakla yükümlü olduğu kol için benden 10 bin Türk lirası fark istiyor. Aklımla dalga geçer gibi utanmadan bunu söylediler. Tekliflerini reddettiğimde birebir değişim yapmaları gerektiğini söylediğimde mevcut yasaları eğip bükerek bana dönüş yapıyorlar. Yaklaşık 25 gündür değişim onaylanmasına rağmen işlem yapmadılar 2 ay önce başlattığım THH sürecimde devam ediyor. Kısacası İtopya ticari ahlaktan yoksun bir şekilde sistematik olarak beni mağdur etti. Kesinlikle tavsiye etmiyorum sizlere

1755104069040.webp
1755105054947.webp

Sevgili moderatörler başlığı okumadan niye değiştiyorsunuz başlığın konuyla alakası yok.

Razer'in uluslararası müşteri hizmetleri ile iletişime geçin ve yaşadığınız mevcut durumu anlatın. Size yardımcı olabilme ihtimalleri var. Providyo ile de iletişime geçebilirsiniz. Kendileri Razer'in Türkiye de ki yetkili servisidir. Satış sonrası destek sağlıyor kendileri. Bilkom etiketli ürünlerde garanti dahilinde yardımcı oluyorlar.

Razer'in uluslararası müşteri hizmetleri ile iletişime geçin ve yaşadığınız mevcut durumu anlatın. Size yardımcı olabilme ihtimalleri var. Provideo ile de iletişime geçebilirsiniz. Kendileri Razer'in Türkiye de ki yetkili servisidir. Satış sonrası destek sağlıyor kendileri. Bilkom etiketli ürünlerde garanti dahilinde yardımcı oluyorlar.

Çok sağ olun durumu ileteceğim uluslararası tarafa.

Razer global yardımcı olmuyor maalesef, providyo servise yönlendirme yapıyorlar. Ürün gönderimi beklemeyin.

Razer globalin Razer Türkiye ile de iletisime gectigini gormedim.

Son düzenleme:
Razer global yardımcı olmuyor maalesef, provideo servise yönlendirme yapıyorlar. Ürün gönderimi beklemeyin.

Razer globalin Razer Türkiye ile de iletisime gectigini gormedim.
Bizzat sorun yaşamış birisi olarak söylüyorum bu bilgi tam olarak doğru değil. Kendi deneyimimden bahsetmek istiyorum. Cihazım ile ilgili çözülemeyen bir sorunum vardı direk kendileri ile iletişime geçtim. Daha sonra cihazımı servise göndermemi tavsiye ettiler. Ve Razer Support'ta ki konuyu Providyo'ya ilettiklerini söylediler. Cihazımı gönderir iken not olarak ''Razer Global tarafından tarafınıza ayrıntılı bilgi verildi.'' diye yazdım. Ve ürüne iade/değişim raporu çıktı. Tabii ki de Razer Support yetkilisi bu durumun prosedür dışı olduğunu ve müşteri memnuniyeti adına yapıldığını söyledi. @Ridawkins lütfen şansınızı deneyin yaşadıklarınızı anlatın. Müşteri memnuniyeti adına yardımcı olabilme ihtimalleri var.

Bizzat sorun yaşamış birisi olarak söylüyorum bu bilgi tam olarak doğru değil. Kendi deneyimimden bahsetmek istiyorum. Cihazım ile ilgili çözülemeyen bir sorunum vardı direk kendileri ile iletişime geçtim. Daha sonra cihazımı servise göndermemi tavsiye ettiler. Ve Razer Support'ta ki konuyu Provideo'ya ilettiklerini söylediler. Cihazımı gönderir iken not olarak "Razer global tarafından tarafınıza ayrıntılı bilgi verildi." diye yazdım. Ve ürüne iade/değişim raporu çıktı. Tabii ki de Razer Support yetkilisi bu durumun prosedür dışı olduğunu ve müşteri memnuniyeti adına yapıldığını söyledi. @Ridawkins lütfen şansınızı deneyin yaşadıklarınızı anlatın. Müşteri memnuniyeti adına yardımcı olabilme ihtimalleri var.

Dav3 faremin donanım sorunu için bende iletişime geçtim fakat bir sonuç alamadım kendim de bizzat deneyim elde ettim.

Dav3 faremin donanım sorunu için bende iletişime geçtim fakat bir sonuç alamadım kendim de bizzat deneyim elde ettim.
Yaşamış olduğunuz kötü deneyim için üzgünüm. Doğrudur. Dediğim gibi Razer Support yetkilisi durumun prosedür dışı olduğunu söylemişti. Yani evet sizin dediklerinizde doğru. Fakat müşteri memnuniyeti adına bazen prosedür dışına çıkabiliyorlar. Yani burada olay biraz şans'a bağlı maalesef. Denemekten zarar gelmez.