MSI 27 G274pf 1920x1080 (FHD) 16:9 flat Rapid IPS 180Hz 1ms G-Sync compatıble pıvot gaming monıtor bana bu muadilini sundular sizce alınır mı? Eski monitörüm MSI G2722.

Bugün kablosuz fare sipariş ettim. Hepsiburada, Amazon'dan daha ucuz olmasına rağmen 50 TL fazla ödeyip Amazon'dan aldım. Geçmişte satıcısı Hepsiburada olan ayıplı flash belleği iade ettiğimde iadeyi reddetmişlerdi, zar zor Tüketici Hakem Heyeti tehdidiyle iadeyi kabul ettirebilmiştim (bu süreç sanırsam 2 ay sürmüştü). Amazon candır, yasal olarak 14 gün olmasına rağmen 30 gün iade hakkı tanıyor. Müşteri hizmetleri desen muhteşem, canlı sohbette bağlanmak maksimum 10 saniye.

Geçen gün arkadaşım 3 ay kullandığı fareyi Amazon'dan iade etti.

MSI 27 G274pf 1920x1080 (FHD) 16:9 flat Rapid IPS 180Hz 1ms G-Sync compatıble pıvot gaming monıtor bana bu muadilini sundular sizce alınır mı? Eski monitörüm MSI g2722.

Pek bir fark yok aralarında. Birinin paneli farklı birinin Hz'i yüksek. Alabilirsiniz.

Hocam benim Amazon hesabıyla desteğe bağlanamıyorum arama da yapılmıyor tek e-posta atabiliyorum Amazon üzerinden galiba block yemişim ama daha alışverişim olmamıştı geçen aylara kadar iade de çok etmiyorum niye olabilir size hesabı 2019 da açmıştım boş duruyordu öyle herkes çok övüyor Amazon desteğini bende çalışmıyor nedense bunun için yeni hesapta açmak istemiyorum ki açsam düzelmeyebilir de.
Block yediyseniz bir sebebi vardır hocam. Durduk yere blocklamazlar.

Block yediyseniz bir sebebi vardır hocam. Durduk yere blocklamazlar.

Hocam block yedim mi tam bilmiyorum ama internette araştırınca block yiyenler de oluyormuş daha hesapta hiç alışveriş yapmamıştım 2024 yazına kadar çok garip geldi bana çözümünü biliyor musun acaba yeni hesap açmak dışın da.

Hocam block yedim mi tam bilmiyorum ama internette araştırınca block yiyenler de oluyormuş daha hesapta hiç alışveriş yapmamıştım 2024 yazına kadar çok garip geldi bana çözümünü biliyor musun acaba yeni hesap açmak dışın da.
E-posta gönderebildiğinizi belirtmiştiniz. E-posta göndererek durumu izah etmeyi deneyebilirsiniz.

E-posta gönderebildiğinizi belirtmiştiniz. E-posta göndererek durumu izah etmeyi deneyebilirsiniz.

Hocam yazdım ama pek iplemediler açıkçası daha doğrusu cevap bile gelmedi. Hesapta kartım adresim her şey kayıtlı niye böyle oldu anlamadım 2 kere sonradan alışveriş yaptım bir sorun olmuştu yazayım dedim yazamadım mail atınca 1 2 gün sonra dönüyorlar diğerleri gibi hemen muhatap bulamıyorsun.