Makaleler
1
Yalnızca Netflix filmleri önerileri sunalım. Film adı ve türünü belirtip sevip sevmediğinizi söyler misiniz? Burayı ana konu gibi yapalım ve hep buraya bırakalım izlediklerimizi.

Yalnızca Netflix filmleri önerileri sunalım. Film adı ve türünü belirtip sevip sevmediğinizi söyler misiniz? Burayı ana konu gibi yapalım ve hep buraya bırakalım izlediklerimizi.
The Killer’ı izlemiştim. David Fincher’ın son çıkardığı filmi beğenmiştim. Çoğunlukla filmin monologlardan oluşması benim ilgimi çekmişti. Aksiyon sahneleri epey sağlamdı.

Zindan adası. Ters köşe ve easter eggler ile dolu bir Dicaprio filmi. Neo-noir, gizem, dram, aksiyon, macera, psikoloji sevenler izlesin.

The Revenant. Başrolünü Dicaprio ve Tom Hardy'nin paylaştığı 1800'lü yıllarda geçen bir intikam hikayesi. Dram, western, hayatta kalma, aksiyon ve gerilim sevenler mutlaka izlemeli. Dicaprio'ya Oscar, Altın Küre kazandıran ve çeşitli ödüller alan filmdir aynı zamanda.

Donnie Brasco, en son bu filmi izlemiştim. Al Pacino ve Johnny Deep'in oyunculuğunu konuşturduğu gerçek hikayesi olan bir mafya ve polisiye temalı filmdir. Bazı yerler sorunlu olsa bile ismini saydığım oyuncular için izlenir.

Polar. Equalizer ve John Wick in buluştuğu film diyebilirim. Mads Mikkelsen'i de çok seven biri olarak baya beğendiğim bir film.