- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Friendly fire yapar bunlar.Bunları savaşa yollayalım düşmanları öldürsünler bari, sonra masum insanlar gidiyor.
Reşit olsa sanki bir şey mi değişecekti?Reşit olmadığı için pek bir ceza da almaz. Birkaç seneye piyasaya katil bir psikopat olarak tekrar çıkar. Birkaç sene fazla mı oldu?
Adaleti sağlamanın en iyi yolu ilk baştan adalete muhtaç hâle düşmemek. Öyle bir ülke burası.
Silverback Gorilla
Üstün
Gereken cezayı almadıklarını düşünüyorum zaten.
Güvendiğin insan bil seni öldürebilir. Yani çok korkmana gerek yok.@Silverback Gorilla Aman aman hocam, inşallah olmaz.
Gençliğin çivisi çıkmadı, yaşlı gibi konuşmayalım, bu bir.Gençliğin çivisi çıktı, bu bir.
Bu gençlik içerisinde değilsen istisnasındır, bu iki.
Dünya çapında insanoğlu için hızla fenalaşan kolektif bir yozlaşma olduğu kesin, bu üç.
Herkesin bildiği bir şeyi söylemek beni Y kuşağı yapmaz, bu dört.
O gençliğin içerisindeyim, senin tarafından istisnayı bırak herhangi bir kategoriye bile konulmak istemem. İyi birisi değilsin benim düşüncem bu, iki etti.
Üç, kolektif yozlaşma her yaşta var bu inkar edilemez bir gerçek antik yunan zamanında bile Platon "Yasalar" adlı eserinde gençlerin saygısız ve sorumsuz olduğunu savunmuştur, tek bu çağa özel değil yani, bu da dört.
İyi sosyaller canım.
Beyazıt 22
Üstün
@Silverback Gorilla Ben bu tarz kişileri aileye bağlıyorum genelde, iyi yetişmemiş ve gereken eğitimi almadıkları için yaşıtlarının yaptığı kötü olaylara maruz kalıyorlar. Büyük bir çoğunluğu böyle en azından.
Doğurup doğurup sokağa atıyorlar ne ailesi@Silverback Gorilla Ben bu tarz kişileri aileye bağlıyorum genelde, iyi yetişmemiş ve gereken eğitimi almadıkları için yaşıtlarının yaptığı kötü olaylara maruz kalıyorlar. Büyük bir çoğunluğu böyle en azından.
Silverback Gorilla
Üstün
Haklısınız bir yandan üzülmek lazım ailesi yetiştirir bir arkadaş çevresi yüzünden emekleri çöpe gider ailenin.@Silverback Gorilla Ben bu tarz kişileri aileye bağlıyorum genelde, iyi yetişmemiş ve gereken eğitimi almadıkları için yaşıtlarının yaptığı kötü olaylara maruz kalıyorlar. Büyük bir çoğunluğu böyle en azından.
Ethem Efe 70
Üstün
(120 kere bıçaklanması doğru mu bilmiyorum başka haber yerleri 30 diyor BPT ise 120 diyor. Ben sadece kaynaktaki yazıyı yazdım.)
Ne kadar doğru bilmem, ama bu adam genelde doğru araştırıyor.
İfadesinde aldattığını düşündüğüm için yaptım demiş. Şimdiki gençlerde sevgili kavramı bu işte.Bu arada çocuğun böyle biri olduğunu anladığı için ayrılmış olması gibi ufak bir ihtimal de mevcut.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Planlanmıyor Teknik destek konu başlıklarında donanım modeli kullanılmasın
- Michael MYERS
-
Ankriyul SP16 kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
- RamKokusuSeven
-