Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ve bu yuzden kufur yediniz? Allah sabir versin.

Ve bu yuzden dediginiz sey ne kadar onemli haberiniz yok sanirim. Yaptigi seyi ne kadar bahanalerle kapatmaya calissa da cok buyuk bir hata. Kim neyi unutmus olursa olsun. Yapilmamasi gereken bir hata. Ozellikle de kendisi gibi profosyonel birisi icin.

Jahrein de zaten kufursuz cumle kuramiyor. Zaten yayinlanmis bilgiler yanlislikla gosterildi diye neden sovdun haksizsin diyebiliriz ama zaten salcaya soven adam. Ne bekliyorsunuz ki? Bunun gibi biri daha cevremde var maalesef. Su okul bitsin direkt iletisimi kesecegim kendisi ile.

• Beğendim
İfadeler: 29
Ve bu yuzden dediginiz sey ne kadar onemli haberiniz yok sanirim. Yaptigi seyi ne kadar bahanalerle kapatmaya calissa da cok buyuk bir hata. Kim neyi unutmus olursa olsun. Yapilmamasi gereken bir hata. Ozellikle de kendisi gibi profosyonel birisi icin.

Jahrein de zaten kufursuz cumle kuramiyor. Zaten yayinlanmis bilgiler yanlislikla gosterildi diye neden sovdun haksizsin diyebiliriz ama zaten salcaya soven adam. Ne bekliyorsunuz ki? Bunun gibi biri daha cevremde var maalesef. Su okul bitsin direkt iletisimi kesecegim kendisi ile.
Dostum oneminin farkindayim fakat zaten panelcilerin hepimiz farkındayız, ilkokullu cocuklarin elinde var o veriler malesef.

Yoksa kufur etmese de bu mevzu duzguncene islense Jaho hakli ama kufursuz cumle kuramiyor.

Adamın kişisel bilgileri yayınlanmış. Yayınlanan bilgiler ile E-Devlet şifresi bile değiştirilebilirmiş. Tamam küfür etmesin de adamı önceden sevmiyorsunuz diye kendiniz gelip konudan alakasız nefret kusuyorsunuz. İzlemeden bilmeden her konuda "haksızdır" diyip nefret kusup geçiyorsunuz. Siz de pek farklı görünmüyorsunuz.

Son düzenleme:
Şu obezi ciddiye alan var mı hâlâ :D? Bir de bu eleman pedofili ve dine hakaret (umurumda değil bu suç) suçundan içeri alınmadı mı :D? Kim çıkardı bunu, adam verileri paylaşmışmış da bilmem ne bunun için sövmen mi gerekiyor (tek vasfı bu zaten)? Veriler zaten yayıldı yayılacağı kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu obezi ciddiye alan var mı hâlâ :D? Bir de bu eleman pedofili ve dine hakaret (umurumda değil bu suç) suçundan içeri alınmadı mı :D? Kim çıkardı bunu, adam verileri paylaşmışmış da bilmem ne bunun için sövmen mi gerekiyor (tek vasfı bu zaten)? Veriler zaten yayıldı yayılacağı kadar.
Ben böyle bir kafa görmedim. Abi siz ne yaşıyorsunuz?

Kötü kalpli bir insansın hocam, sana diyeceklerim bu kadar.

Jahrein geçtiğimiz yayında Recep Baltaş hakkında "aptal o..." gibi küfürler edip, birkaç yayın önce de henüz video kaldırılmamışken "ben bunun anasına sövsem hakkım" diyerek hakaretlerde bulunmuştu. Burada acaba Jahrein'in tepki göstermesi doğru mı, yoksa zaten sızdırılmış verileri gündem videosunda yer veren Recep Baltaş'a hakaret etmesi saçma mı? Hakaret davası açsa Recep abinin eline bir şey geçer mi? Gerilim olmadan tartışılırsa sevinirim iyi Sosyaller.
İlgili video:

Berkehan Çepni v2.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.