- Makaleler
- 1
Hayır ama üstte bir arkadaş daha önerdi şimdi indirip bakacağım.
Hayır ama üstte bir arkadaş daha önerdi şimdi indirip bakacağım.
Kasabadaki ev fiyatları nedense çok pahalı.Ama belki ev arkadaşı arayan birisini bulur giderim.Biraz dayanıp farklı şehre yerleşirsin, benim en büyük korkum yakuza denen elemanlar olduğu için küçük şehirleri tercih ederdim.
Kapsül oteller var bir süre kal, sorun olmaz.
Ama şahsen oraya kalıcı yerleşmezdim ev falan, farklı küçük bir şehre hatta kasabaya giderdim.
Biraz dayanıp farklı şehre yerleşirsin, benim en büyük korkum yakuza denen elemanlar olduğu için küçük şehirleri tercih ederdim.
Kapsül oteller var bir süre kal, sorun olmaz.
Ama şahsen oraya kalıcı yerleşmezdim ev falan, farklı küçük bir şehre hatta kasabaya giderdim.
Oyunlarda ve filmlerde göründüğü kadar değil ama bazıları göründüğü kadar. Dün sokaktan geçerken birkaç yakuzanın birini dövdüğünü gördüm ölümüne.Bu kadar stres yapılacak bir şey değil diye biliyorum yakuzalar.
Gerçek hayatta görmediğim için bilmiyorum, bir zamanlar bayağı araştırıyordum en çok bu muhabbet vardı, herhalde içime işlemiş.Bu kadar stres yapılacak bir şey değil diye biliyorum yakuzalar.
Onlar 80-90'ların yakuzaları herhalde, benim de içime öyle işlemiş. Japonya'ya gelince şaşırdım.Gerçek hayatta görmediğim için bilmiyorum, bir zamanlar bayağı araştırıyordum en çok bu muhabbet vardı, herhalde içime işlemiş.
Gerçek hayatta görmediğim için bilmiyorum, bir zamanlar bayağı araştırıyordum en çok bu muhabbet vardı, herhalde içime işlemiş.
Oyunlarda ve filmlerde göründüğü kadar değil ama bazıları göründüğü kadar. Dün sokaktan geçerken birkaç yakuzanın birini dövdüğünü gördüm ölümüne.
Hem küçüklük hayalim hemde iş için.