Bir de bile bile gittim. Benim kafasızlığım

Biraz dayanıp farklı şehre yerleşirsin, benim en büyük korkum yakuza denen elemanlar olduğu için küçük şehirleri tercih ederdim.
Kapsül oteller var bir süre kal, sorun olmaz.

Ama şahsen oraya kalıcı yerleşmezdim ev falan, farklı küçük bir şehre hatta kasabaya giderdim.

Biraz dayanıp farklı şehre yerleşirsin, benim en büyük korkum yakuza denen elemanlar olduğu için küçük şehirleri tercih ederdim.

Ama şahsen oraya kalıcı yerleşmezdim ev falan, farklı küçük bir şehre hatta kasabaya giderdim.
Kasabadaki ev fiyatları nedense çok pahalı.Ama belki ev arkadaşı arayan birisini bulur giderim.

Bu kadar stres yapılacak bir şey değil diye biliyorum yakuzalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçek hayatta görmediğim için bilmiyorum, bir zamanlar bayağı araştırıyordum en çok bu muhabbet vardı, herhalde içime işlemiş.

Oyunlarda ve filmlerde göründüğü kadar değil ama bazıları göründüğü kadar. Dün sokaktan geçerken birkaç yakuzanın birini dövdüğünü gördüm ölümüne.

Yakuza olmayabilirler, yakuza dediğiniz şey o kadar yaygın bir şey değil. Dediğiniz gibi sizin içinize işlemiş. Rastgele insanı boşuna dövmez o adamlar.