Detaylar
Kim cevapladı?Kablonet Fiber altyapıda,
Keenetic Hero + Alcatel Lucent SFP çalışmadı.
Konudaki tüm adımları harfiyen yerine getirdim. ONT cihazında 5 göremedim.
O3 durumu seri numara ile alakalı, web interfaceden girdiğin seri numarasını kontrol et, Kablonet ONT ile aynımı emin ol.
Ayarlarım aşağıdaki gibi, nerede hata yapıyorum? Bu arada ssh üzerinden konuda belirtilen komutlarıda uyguladım.O3 durumu seri numara ile alakalı, web interfaceden girdiğin seri numarasını kontrol et, Kablonet ONT ile aynımı emin ol.
Kablonet bana ont içerisinde olan bir modem getirdi. Marka ve modeli resimde mevcut. Bu arada sistem üzerinden bridge moda aldığımda internet komple gidiyor ve kablonetin kendi modeminde bile bağlantı sağlanmıyor.
Kablonet Modem ONT bilgileri;
Alcatel SFP Modüldeki giriş bilgileri,
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlarım aşağıdaki gibi, nerede hata yapıyorum? Bu arada SSH üzerinden konuda belirtilen komutları da uyguladım.
Kablonet bana ONT içerisinde olan bir modem getirdi. Marka ve modeli resimde mevcut. Bu arada sistem üzerinden bridge moda aldığımda internet komple gidiyor ve Kablonet'in kendi modeminde bile bağlantı sağlanmıyor.
Eki Görüntüle 134343
Eki Görüntüle 134344
Eki Görüntüle 134345
Eki Görüntüle 134346
Gizlenen sn numarasını tekrar dikkatlice kontrol et. Huawei'de nasıldı bilmiyorum fakat sn yanındaki parantez içindeki seri numarada olabilir onu dene bir de.
Parantez içindeki sn, yukarıdaki product id'de equipment id yanlış hatırlamıyorsam.
Her iki şekilde dene.
Gizlenen sn numarasını tekrar dikkatlice kontrol et. Huawei'de nasıldı bilmiyorum fakat sn yanındaki parantez içindeki seri numarada olabilir onu dene bir de.
Parantez içindeki sn, yukarıdaki product ID'de equipment ID yanlış hatırlamıyorsam.
Her iki şekilde dene.
Yine aynı 5 yapamadık bir türlü.
Konuda birkaç arkadaş Huawei'de yapmıştı konu sahibi dahil artık onlara sormak lazım, ben Nokia saha ve ONT'de yaptım.
Nokia sahada hangi ayarlarla bağlantıyı aldınız acep?Konuda birkaç arkadaş Huawei'de yapmıştı konu sahibi dahil artık onlara sormak lazım, ben Nokia saha ve ONT'de yaptım.
Ploam içinAyarlarım aşağıdaki gibi, nerede hata yapıyorum? Bu arada ssh üzerinden konuda belirtilen komutlarıda uyguladım.
Kablonet bana ont içerisinde olan bir modem getirdi. Marka ve modeli resimde mevcut. Bu arada sistem üzerinden bridge moda aldığımda internet komple gidiyor ve kablonetin kendi modeminde bile bağlantı sağlanmıyor.
Eki Görüntüle 134639
Eki Görüntüle 134344
Eki Görüntüle 134643
Eki Görüntüle 134346
DEFAULT yada 1234567890 girerek dener misin?
Ya Alcatel brick oldu yada Keenetic HERO SFP Modül girişi arızalandı. Çünkü çok ısınıyordu SFP Modül takınca bugün sabah kontrol ettim, ışık sönmüş ve ip almıyor hiçbir şekilde.Merak ettim Nokia saha da hangi ayarlar ile bağlantı sağladınız?
Ploam için
DEFAULT yada 1234567890 girererek dener misin?
Huawei gelmesini bekliyorum ürün gelince sana telegram özelden yazarım.
Bu arada Kablonet bridge mod üzerinde bağlantıyı keenetic üzerinde şu şekilde sonlandırdım.
Huawei Lan 1 portundan Keenetic Lan 1 portuna Cat kablousu takıp PPPOE kullanıcı adı ve şifresi girince bağlantı geliyor.
Dosya Ekleri
Sök tak sfp yi tekrar. SFP ısınır zaten. 70 derece seviyelerinin üstü tehlikeli olabilir, altında çalışmasını sağlayabilmek iyidir.Ya Alcatel brick oldu yada Keenetic HERO SFP Modül girişi arızalandı. Çünkü çok ısınıyordu SFP Modül takınca bugün sabah kontrol ettim, ışık sönmüş ve ip almıyor hiçbir şekilde.
Huawei gelmesini bekliyorum ürün gelince sana telegram özelden yazarım.
Bu arada Kablonet bridge mod üzerinde bağlantıyı keenetic üzerinde şu şekilde sonlandırdım.
Huawei Lan 1 portundan Keenetic Lan 1 portuna Cat kablousu takıp PPPOE kullanıcı adı ve şifresi girince bağlantı geliyor.
Ben de heatsinkiz deneme yapıyordum. 85-90 lara kadar çıkıyor. Heatsinki dün yapıştırdım 70 altında direkt olarak sıcaklığı.
4. porttan bi ethernet ile bağlantı almamışsın zaten. Ondan SFP aktif olur.
Köprü kablonet kullanımı o şekilde zaten.
Yeni konular
-
-
Hazırladığım rehber için yapmam gereken yasal uyarılar neler?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-
-
-
-
-